2777
2789
عنوان

عصبانیت بخاطر بارداری سخت

289 بازدید | 23 پست

سلام کسی هست بخاطر لکه بینی و بارداری عصبی باشه هی بخواد به دیگران بپره و دعوا کنه؟؟؟ 

من نمیتونم خودمو کنترل کنم خیلی عصبانیم. احساس می‌کنم زندگیم زیر و رو شده. این استراحت مطلق دیوونم کرده. کسیم نیست کمکم خیلی حالم بده. لطفا کمک کنید. 

سعی کن اروم باشی همین حرص خوردنا حالتو بدتر میکنه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من....روزی چند بار بخاطر درازکش بودن و تهوع و ضعف و سوءهاضمه عصبی هستم و بچم رو دعوا میکنم و با شوهرم که دیگه هیچ...حتی با خودمم دعوا دارم....خسته شدم ۵۰ روز داره میشه اینجورم😭😭...منم کسی برام غذا نمیاره استرس غذا درست کردن هم دارم بدتر میشم چون کاری از دستم برنمیاد

بله من....روزی چند بار بخاطر درازکش بودن و تهوع و ضعف و سوءهاضمه عصبی هستم و بچم رو دعوا میکنم و با ...

وای خدا آره دقیقا. هیچ کس هم نیست باهاش حرف بزنم. دارم دق میکنم. 

قدیماچقدر برای زنای حامله اهمیت قائل میشدن الان دریغ ازیه پیاله محبت😪

آره بخدا...مادر شوهرم دو تا خیابون بامن فاصله داره اما فقط یکبار برام غذا فرستاد تو این مدت...یعنی یه غذا درست کردن انقدر سخته برای کسی که خانه داره و بچه کوچیک نداره؟!....کاش مامانم زنده بود نگذاشت اینجور برام بگذره😭.....خانواده خودم هم کارمندن و نیم ساعت بامن فاصله دارن فقط چندبار رفتم خونشون....اما دلم میخواد یکی هر روز برام غذا بفرسته...همش ضعف و اسید معده و روده و تهوع...نمیدونم چرا خدا بهم رحم نمیکنه زودتر تموم شه این حالات 😢

من لکه بینی ندارم اماخواهرم ۸هفته هست لکه بینی داشت همون هماتوم براش ده تاامپول نوشتن باشیاف اماهنوز ...

لکش نمیره. اینا  فقط الکی دارو میدن. شیاف برای اینه که بچه رو نگه داره. مثلا. 

من لکه بینی نداشتم ولی به خاطر اینکه نمیتونستم چیزی بخورم و معده درد شدید گریه میکردم و عصبانی بودم با هیشکی حرف نمیزدم فقط گوشی دستم بود😑

الان بهترم خداروشکر

ط قـــرار منــــے مݩن بیـــ قرار تو💕💍💐