بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید اینجا پیام میدم نمیخواستم توی تاپیک خودم باشه من چند ماهه زایمان کردم و همکاران گفتن اگه شرایطش داری بیایم خونه تون برا هدیه و دیدن بچه
همدوست دارم بیان هم رودروایسی خیلی باهاشون دارم هم اینکه نمیدونم چند نفرشون میان و باید تدارک ببینم البته هم مامانم گفته میاد کمکم می کنه هم شوهرم گفته قبل اومدن شون کمکم می کنه ازونور هم چند ساله که همکاریم اما صمیمیت زیادی هم ندارم باهاشون ولی پارسال یکی از همکارا که زایمان کرد دعوت مون کرد خونه شون و رفتیم و خوب بود حالا بنظر شما کار درست چیه؟