2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

املا اسپانیایی  کوکو رشته خودم عاشقشونم😋😋

ها ایییی دو تا غذایی که گفتی الان یعنی چه؟ 

ﮔﻔﺖ ﺍﻧﺪﻭﻫﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﺮﮔﻬﺎ ﺑﺴﭙﺎﺭ ﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ می ریزند ﺳﭙﺮﺩﻡ ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.
ها ایییی دو تا غذایی که گفتی الان یعنی چه؟  

املت اسپانیایی تو گوگل بزن داره 

کوکو رشته هم : 

اندازه سه تا مشت رشته سوپو میذاری مثل ماکارونی جوش بیاد 

بعد آبکش میکنی 

بعد میریزی تو ی ظرف پیازو روش رنده میکنی بعد دوتا تخم مرغ و هر ادویه ای ک دوس داری 

من خودمم سس سفیدم میزنم خیلییییی خوشمزس اصلا نگم برات 

املت اسپانیایی تو گوگل بزن داره  کوکو رشته هم :  اندازه سه تا مشت رشته سوپو میذاری مثل م ...

ﮔﻔﺖ ﺍﻧﺪﻭﻫﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﺮﮔﻬﺎ ﺑﺴﭙﺎﺭ ﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ می ریزند ﺳﭙﺮﺩﻡ ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.

ببخشید اینجا پیام میدم نمی‌خواستم توی تاپیک خودم باشه من چند ماهه زایمان کردم و همکاران گفتن اگه شرایطش داری بیایم خونه تون برا هدیه و دیدن بچه 

هم‌دوست دارم بیان هم رودروایسی خیلی باهاشون دارم هم اینکه نمی‌دونم چند نفرشون میان و باید تدارک ببینم البته هم مامانم گفته میاد کمکم می کنه هم شوهرم گفته قبل اومدن شون کمکم می کنه ازونور هم چند ساله که همکاریم اما صمیمیت زیادی هم ندارم باهاشون ولی پارسال یکی از همکارا که زایمان کرد دعوت مون کرد خونه شون و رفتیم و خوب بود حالا بنظر شما کار درست چیه؟

آره بینابین گیر کردم نظر شما چیه هم دوست دارم هم استرس دارم هم تبعاتش نمی‌دونم چطوره

من با همکارام ارتباطی خانوادگی ندارم یعنی از اول طوری رفتار کردم که اونا توقع نداشته باشند 

اما دیدم برای زایمان همکارای دیگه میرن فقط دیدن اما شام و نهار نمیرن 

اگر زیاد صمیمی نیستید فقط بایند شیرنی و شربت و میوه 

میتونید بگید بچه کوچک دارم در این حد