2777
2789

خیلی غم انگیز بود🥺

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد 

تعدادو نمیگن مثل همیشه

ساختمونشم بی دلیل ریخت 

نه انفجار بود نه....

این ساختمون نوساز بود حتی هنوز کاملم نشده بود

از بس بد ساخته بودنش اینو بی دلیل ریخت

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
نه بابا اینقدرا نیست

نمی دونم والا منم دقیق خبر ندارم فقط این و از یه جایی شنیدم حالا درست و علطش و نمیدونم 

عزیزم صما میدونی قضیه مترو پل چیه؟

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
200 نفر در کل نبودن اونجا. 30 یا 33 نفر

عزیزم گفتم که من مطمئنم نیستم،الان پیامم و پاک میگ 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

ی فیلم کره‌ای دیدم زنه سیاستمدار بود بعد ی اتهامی بهش زدن و تمام گزارشای خبری ازش حرف میزدن. زنه دستور داد ی کارخونه رو اتیش بزنن و بندازن گردن ی پلیسه. فرداش تمام توجه ها جلب شد ب سمت اون کارخونه و هزاران نفری ک مردن و اون پلیس. بعد زنه به پسرش گفت همیشه سیاستمدارا برای اینکه توجه مردم از ی چیزی ب چیزه دیگه جلب کنن دستور خیلی کارا رو میدن. دیگه هیج رسانه‌ای حتی پیگیر اون خانوم شد و ب راحتی قصر در رفت‌.

بابام میگه پلاسکو ریخت تا ی اتفاقی پنهان بشه. هزارتا اتفاق افتاد و هواپیمای مسافر بری رو زدن تا ی چیزی کمرنگ بشه و الانم متروپول نابود شد تا مردم گرونی‌هارو فراموش کنن و برای مدتی توجهشون ب سمت ی چیزه دیگ بره