2789
عنوان

سقط😔

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 20 پست
اگر از نظر شرعی میپرسید.. روح دمیده شده بود عزیز جان انسان کامل محسوب میشد و خب سقطش هم حرام.. اگ ...

هفته 18 بودم...من دلداری از کسی نخاستم 

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪
هفته 18 بودم...من دلداری از کسی نخاستم 

چهار ماه و نیمه بود

چه بگویم..

خدا صبر بده

انشاءالله دلتون آروم بشه

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار ماه و نیمه بود چه بگویم.. خدا صبر بده انشاءالله دلتون آروم بشه

چجوری حساب میکنید، پزشک قانونی نهایت تا هجده هفته و شش روز مجوز سقط رو میده ازاین تایم بگذره دیگه غیر قانونیه... نمیدونم چی بگم اگر امتحانه یا هرچی هست من نخاستم و دلم نبوده اما ب دنیا آوردن بچه مریصم از توانم خارج بود فقط خدا اگر صدامو میشنوه کمکم کنه ک خودش میدونه چ حالیم 

چجوری حساب میکنید، پزشک قانونی نهایت تا هجده هفته و شش روز مجوز سقط رو میده ازاین تایم بگذره دیگه غی ...

شما قانون رو میپرسید یا شرع رو؟

بنده بحثی روی مجوز ندارم

از گناهش پرسیدید که گفتم روح داشته و خب ..

انشاءالله کمکتون کنه 🌷

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
شما قانون رو میپرسید یا شرع رو؟ بنده بحثی روی مجوز ندارم از گناهش پرسیدید که گفتم روح داشته و خب . ...

من فقط حرفم خداس.... ک خودش ب همه چی اگاهه،،، دهنم بستس 

من فقط حرفم خداس.... ک خودش ب همه چی اگاهه،،، دهنم بستس 

بسیار کار خوبی کردی . کاش تموم بچهایی که مشکل دارن شناسایی و سقط بشن.این حرفا از طرفی شخصیه که بچه اش مشکل داره و متاسفانه توی سونو مشخص نشد..حتی اگه گناه باشه در توبه که بازه...