2777
2789
عنوان

پسرم به قسمت خصوصی ابجیش دست میزنه

4130 بازدید | 14 پست

از روی پوشک ..نگرانم کرده .‌پسرم ۵ سالش دحترم ۶ ماهشه ..ازش پرسیدم میگه میخوام قلقلکش بدم ..گاهی وقتام کنجکاوی میکنه میگه مامان از تو رو ببینم چ شکلیه ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران برای چی سنش ایجاب میکنه کنجکاو شده حواسشو پرت کن جواب سوالشو نده ولی حواسشو پرت کن 

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘

فیلمی چیزی ماهواره ای اینا ندیده؟خیلی کنجکاوشده ولی حساسیت زیاد نداشته باش بدتر میشه،با یه مشاور صحبت کن جوابا بهتری میده بهت

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

کنجکاوه به جای فرار حتما باهاش صحبت کنید از مشاورای کلیتیک همین نی نیسایت هم میتونید کمک بگیربد من در یه مورد مشابه ازشون سوال پرسیدم خیلی خوب راهنماییم کردن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
وای خدا اصلا نسل الان خیلی ترسناکن بخدا قبول کنید  همه بچه ها

دختر من ۴ سالشه دیروز داشت شلوارشو عوض میکرد به بدن خودش دست زد منم یه جوری که نفهمه حساسیت نشون دادم گفتم خوب نیست دست بزنی دستات کثیف میشه گفت بدن خودمه دوست دارم دست بزنم من چشمام گرد شد از این جواب

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

دختر من ۴ سالشه دیروز داشت شلوارشو عوض میکرد به بدن خودش دست زد منم یه جوری که نفهمه حساسیت نشون داد ...

اره نه تنها دختر تو ...بخدا همه بچه ها اصلا این بچه هایی ک الان دارن بزرگ میشن و متولد میشن خیلی ترسناکن ...من سه بچه دارم یه چیزایی میبینم ک اصلا میترسم یه حواب های میدن با اینکه همشون کوچیکن نمیدونم چرا اینجوری شده واقعا این نسل ...خدا میدونه اخرعاقبتشون چی میشه😔

اره نه تنها دختر تو ...بخدا همه بچه ها اصلا این بچه هایی ک الان دارن بزرگ میشن و متولد میشن خیلی ترس ...

اره یه حرفایی میزنن که آدم انتظار داره ۱۰ ساله دیگه ازشون بشنوه

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته