2777
2789
عنوان

بارداری

45 بازدید | 5 پست

خانوما من یه سوال دارم..... من از ماه قبل تصمیم به بارداری گرفتم البته شاید یه کم دور شده بود و از زمان تخمک گذاریم گذشته بود اما یه سری حالت ها واسم پیش میومد که بار اول بود تجربشون میکردم ولی در اخر بار دار نبودم و پریود شدم احتمال داره این علائم نشونه این باشه که بدنم داره اماده میشه این ماه باردار بشم...واینکه چه مراقبت هایی داره

قوی بمون تا دشمنات بشن طرفدارت

منم ماهای اول اقدام همش توهم بارداری میزدم😬 سعی کن اصلا بهش فکر نکنی و بیخیال باشی

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

[QUOTE=238533883]منم ماهای اول اقدام همش توهم بارداری میزدم😬 سعی کن اصلا بهش فکر نکنی و بیخیال باشی[/QUOTE

اما واقعا توهم نبودن بدنم همش خسته و بی حال و خواب الود

بی اشتهایی و بی میلی....کمی حالت تهوع...ماهیچه پام خیلی سفت شده بودن

قوی بمون تا دشمنات بشن طرفدارت

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

[QUOTE=238533883]منم ماهای اول اقدام همش توهم بارداری میزدم😬 سعی کن اصلا بهش فکر نکنی و بیخیال باشی ...

فک کنم این روزا اکثرا این مشکلات رو دارن بهش فکر نکن ماهی که اصلا فکرشو نمیکنی دیدی حامله شدی