من کنکور ۱۴۰۲ ام استاد حسابان و فیزیکم رو انتخاب کردم توی یازدهم خیلی خوب بودم با اینکه درس زیاد نمیخوندم تستارو زیاد میزدم ولی دهم رو نخوندم مدرسمم نمونه دولتیه استادای تیزهوشان آوردن واسه کنکور ولی اصلا نتونستم باهاشون ارتباط بگیرم دنبال استاد هندسه و شیمیم از اونطرفم خیلی استرس دارم اینقدر جوش زدم سر همین کنکور تروخدا اگه تجربه خوبی توی کنکور داشتین یا اطرافیانتون میشه باهام صحبت کنید بهم مشاوره بدید
میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
یکی از کاربرا مشاوره کنکوره این لینکو گذاشته بود برو تو گروهش اگر سوالی ازش داشتی بپرس
موفق باشی قشنگم
و ما خدا را داریم میان تمام نداشته هایمان...🩷ممکنه صدتا مشکل واستون پیش بیاد، ممکنه بارها با هم دعوا کنین و حتی مقطعی از هم متنفر بشین. فقط یه نصیحت بهتون میکنم هیچوقت نه همدیگه رو تحقیر نکنین و نه حرمت همدیگه رو بشکنین. رابطه ای که حرمتش از بین رفته یه رابطه ی تمام شدست🩵 قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه رو خوشحال کنیم ، قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه با ما دوست باشن ❣️ نادیده بگیر هرکسی رو که شایسته توجه نیست🌱
به این حرفا گوش نده به قول دکتر افروز اینها حرفای سمی هستن که هر جایی داری میشنوی اگه زحمت بکشی نتیجه زحماتتو میبینی بقول کاظم قلمچی عرق سعی محال است که گوهر نشود
اره واقعا ولی وقتی آدم توی شرایطش قرار میگیره ناخودآگاه از مدرسه خانواده و ..استرس وارد میشه
گلم اصلا ب حرف هیچکی گوش نده منم خواهر زادم همش میترسم میگم خب تو سعیت بکن نشد هم نشد مگه دکتر مهندس نشی نمیتونی زندگی کنی الان با این اوضاع دکتر مهندسم بشی باز تهش هیچه بخدا مهم تر از خودت سلامتیت نیست عزیزم میدونی استرس چ بلایی سر روح و روان و بعدشم جسم ادم میاره اگه خدای نکرده بخاطر استرس اتفاقی واست بیفته همه چی بی ارزش میشه واست پس از همین الان اینقد بهش ارزش نده مطمنن قبول هم میشی
لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه