2777
2789

من کنکور ۱۴۰۲ ام استاد حسابان و فیزیکم رو انتخاب کردم توی یازدهم خیلی خوب بودم با اینکه درس زیاد نمیخوندم تستارو زیاد میزدم  ولی دهم رو نخوندم مدرسمم نمونه دولتیه استادای تیزهوشان آوردن واسه کنکور ولی اصلا نتونستم باهاشون ارتباط بگیرم دنبال استاد هندسه و شیمیم از اونطرفم خیلی استرس دارم اینقدر جوش زدم سر همین کنکور تروخدا اگه تجربه خوبی توی کنکور داشتین یا اطرافیانتون میشه باهام صحبت کنید بهم مشاوره بدید

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

الهی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://chat.whatsapp.com/JtCtQOeLtIO5OIAcfpQe5d

یکی از کاربرا مشاوره کنکوره این لینکو گذاشته بود برو تو گروهش اگر سوالی ازش داشتی بپرس

موفق باشی قشنگم

و ما خدا را داریم میان تمام نداشته هایمان...🩷 ممکنه صدتا مشکل واستون پیش بیاد، ممکنه بارها با هم دعوا کنین و حتی مقطعی از هم متنفر بشین. فقط یه نصیحت بهتون میکنم هیچوقت نه همدیگه رو تحقیر نکنین و نه حرمت همدیگه رو بشکنین. رابطه ای که حرمتش از بین رفته یه رابطه ی تمام شدست🩵 قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه رو خوشحال کنیم ، قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه با ما دوست باشن ❣️ نادیده بگیر هرکسی رو که شایسته توجه نیست🌱

تهش هیچی نیست 

عی بابا

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
https://chat.whatsapp.com/JtCtQOeLtIO5OIAcfpQe5d یکی از کاربرا مشاوره کنکوره این لینکو گذاشته بود ...

وای عزیزم خیلی لطف کردی

تنها مشاوره من این اینقد جدی نگیرش میدونم واسه شما کنکوریا چقد مهم این کنکور ولی من میگم جدی نگیر چون مهم تر از روح و روانت نیست 

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
تنها مشاوره من این اینقد جدی نگیرش میدونم واسه شما کنکوریا چقد مهم این کنکور ولی من میگم جدی نگیر چو ...

اره واقعا ولی وقتی آدم توی شرایطش قرار میگیره ناخودآگاه از مدرسه خانواده و ..استرس وارد میشه

تو سال دیگه داری من همین یه ماه دیگه کنکورمه😐

چطور خوندی

اره واقعا ولی وقتی آدم توی شرایطش قرار میگیره ناخودآگاه از مدرسه خانواده و ..استرس وارد میشه

گلم اصلا ب حرف هیچکی گوش نده منم خواهر زادم همش میترسم میگم خب تو سعیت بکن نشد هم نشد مگه دکتر مهندس نشی نمیتونی زندگی کنی الان با این اوضاع دکتر مهندسم بشی باز تهش هیچه بخدا مهم تر از خودت سلامتیت نیست عزیزم میدونی استرس چ بلایی سر روح و روان و بعدشم جسم ادم میاره اگه خدای نکرده بخاطر استرس اتفاقی واست بیفته همه چی بی ارزش میشه واست پس از همین الان اینقد بهش ارزش نده مطمنن قبول هم میشی

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه