2777
2789
عنوان

بیایم اعصابم خورده از شوهرم 😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 52 پست
اصلا یه وضعی گیر افتادما نمیدونم به کی حرفامو بگم خدایاااا داغونم بیستو یک سالمه ولی هف هش تا مو سفی ...

تو هم کمی مثل همسرت یکم از خانوادش توقع کن بگو کاش پول بدن خونه بخریم یا ماشین بهتر بگیریم چرا بهت پول نمیدن تا حال تورو متوجه بشه که دلت میشکنه ،در نهایت عزیزم سعی کن بینشون قرار نگیری و فکر و خیال نکنی دور از جون فردا از استرس یه مریضی بگیری نه این شوهر نه خانوادت کمکی نمیتونن بکنن پس خودت از اعصاب و حالت مواظبت کن 

تو هم کمی مثل همسرت یکم از خانوادش توقع کن بگو کاش پول بدن خونه بخریم یا ماشین بهتر بگیریم چرا بهت پ ...

اونم یه دونه پسره مامانش قبلنا خیلی ول خرج بود یه دونه باغداشتن فروختن شوهرم گزاشت بورس سود کنه نصف نصف شد کاری هم نداره تو رمزارزه و بورس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جرات ندارم تو روش بگم می ز ن تم یه بدبختیم زبون ندارم طلاقم بگیرم مستقل نیستم دعا کنید حالم خوب شه

عزیزم😢ان شاء الله مشکلت حل بشه با خانوادت درمیون گذاشتی؟

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
اونم یه دونه پسره مامانش قبلنا خیلی ول خرج بود یه دونه باغداشتن فروختن شوهرم گزاشت بورس سود کنه نصف ...

خب عزیزم یکبار که میگه خانوادت هیچی نیستن بگو تو چی هستی که تو هیچ کاری عرضه نداری بهت پول دادن جای دوبرابر نصفش کردی خانوادمم پول بدن تو از پس هیچی برنمیای کمی به غرورش بربخوره متوجه میشه که نباید دل کسی رو بشکنه و به اصطلاح یکم شاخش شکسته میشه

نه ولی با خودم میگم یه سال دو سه سال پشتم باشن بقیشو چ خاکی به سرم بریزمبا بچه پس میسوزمو میسازم

خدابزرگه عزیزم 😘

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
چی بگم بخدا ، خدا به دلت صبر و ارامش بده فقط تورو خدا اول به خودت فکر کن هیچکس اونقدر ارزش نداره به ...

به خدا تیک گردن گرفتم چن ماهه کلا استرسم داغون الان اتاقه دلم طاقت نمیاره قهر باشه میگم برم از دلش درارم در نیارم دوسه روز همینجوریه خیییلی کودن و بیزبونم 

میگه عین کش شلواری هر چقدر م بدی کنن خارت کنن میری میچسبی بهشون

دعا کنین با هم خوب شن😦😥😣

چشم عزیرم توهم برادمن دعا کن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا