2777
2789
عنوان

بیایم اعصابم خورده از شوهرم 😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نیز کی از کی بدش میاد برادرزن از داماد یا داماد از برادرزن

بجان خودم نفهمیدم برادره ناراحت شده یا شوهره😀😂😂😂🤣😂😂😂😁😄😃😀😀

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

هر روز یه چیزی درست میکنن روز برادر😅😅روز خواهر چرا نداریم؟؟؟🤔🤔🤔روز مو فرفریا،روز چپ دستا🤣بخدا همش سرگرمی پوچه..ولی جدا از شوخی،بگو برادرمه دیگه..نمیشه که بندازمش دور..عکس برادرشوهرتم میذاشتی اینجوری حرف نداشت بگه

...
شوهرم از خوانوادم بدش میاد چون اونا کمک مالی نمیکنن بهمون فرش فروشه بابام خدااا میدونه دارن یا ندارن ...

عزیزم حال بدتو درک میکنم

مثل من بین خونوادتو شوهرت موندی چوب دوسر طلایی 

شوهر منم از بابام دلگیر و دعواشون شده و الان هر کار اونا به چشم این مثل تیر میخوره

اهمیت نده به شوهرت ،زمان حلال مشکلاته ،من بعد خواستی از خونوادت استوری بزاری شوهرتو و خونوادشو هاید کن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
شوهرم از خوانوادم بدش میاد چون اونا کمک مالی نمیکنن بهمون فرش فروشه بابام خدااا میدونه دارن یا ندارن ...

ببخشید ولی حق با خانوادتونه هرکس اندازه وضع مالی خودش میده شوهرتون هم خیلی توقع داره جربزه داشت اونم خونه میخرید انتظار جهیزیه اعلا و کامل تو خونه اجاره ای داره ؟لطفا اجازه نده همسرت اینقدر چشم طمع به پول خانوادت داشته باشه بگو هرچی هست همینه تو ناراضی هستی تکمیلش کن ...بعدشم بهش بگو برای من هرکس جایگاه خودشو داره اگه ۵ ساله با تو ام از بچگی با خانوادم بودن پس من و تو دوراهی نذار 

شوهرت خیلی پرتوقعه مگه عرضه نداره خودش زندگیشو بچرخونه چشمش ب جیب باباته ...

خانوادت اگه کمک کنن لطف میکنن عزیزم ووظیفشون نیس 

شوهرت باید انتظارشو از خانواده تو بیاره پایین 

شاید اصلا خواهر برادرت دلشون نخواد اونا به تو کمک کنن شوهرت باید اینو بفهمه که هرجا یه رسم داره قرار نیس خانواده تو با رسم فامیلای شوهرت پیش برن که 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
ببخشید ولی حق با خانوادتونه هرکس اندازه وضع مالی خودش میده شوهرتون هم خیلی توقع داره جربزه داشت اونم ...

اصلا یه وضعی گیر افتادما نمیدونم به کی حرفامو بگم خدایاااا داغونم بیستو یک سالمه ولی هف هش تا مو سفید دارم ارثی هم نیس از غصه 

اس طرف ما دخترو زود شوهر میدن بابامم منو تو پوزده شونزده داد رفتم

من نمیگم شوهرت کار خوبی میکنه نه ولی حال شوهرتو من درک میکنم چون حمایت نشدن از سمت خانواده شوهر رو ...

آره ولی همه چیه من کار داره 

مادر شوهرمم خوبه 

ولی بعضی موقعا میاد میگه فلانی کمک کرد خونه خریدم فلانی زمینشو فروخ پولشو داد بچش مثلا پدر مادر بد باشن توو سختیها نرسن نباید آدم در ارتباط باشه

خانوادت اگه کمک کنن لطف میکنن عزیزم ووظیفشون نیس  شوهرت باید انتظارشو از خانواده تو بیاره پایی ...

دقیقا میگه فامیلای من کمک کردن به بچشون برا تو هیچ پ خ ی  نیستن بابای پ خ  ت   داداش گرازت منم توو دلم به خاندانش فش میدم

دقیقا میگه فامیلای من کمک کردن به بچشون برا تو هیچ پ خ ی  نیستن بابای پ خ  ت   داداش ...

جرات ندارم تو روش بگم می ز ن تم یه بدبختیم زبون ندارم طلاقم بگیرم مستقل نیستم دعا کنید حالم خوب شه

2790
2778
2791
2779
2792