2777
2789
عنوان

چیکارکنم ؟؟؟

209 بازدید | 23 پست

من وقتی خونه مامانم اینا میرم کلا اعصابم میریزه بهم بچم ۱۹ ماهشه همش سرش داد میزنن به این دست نزن به اون دست نزن اون چیکار داری اونجا نرو کلا اعصابمو داغون میکنن اخرسر خودمم سربچم دادمیزنم وبعدشم کلی پشیمون میشم هی میگم دیگه نمیرم ولی دلم تنگ میشه یا جایی نمیریم بچمم توخونه کلافه میشه میگم بزار برم اکنجا یکم حالمون عوض شه که اونم اینجوری میشه😣😣😣چیکارکنم من اخه پس😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بخاطر پسرم دوساله سر جمع ده روز نرفتم خونه ی مادرم

اصلا تحمل ندارم کسی جیزی بگه به بچم چون بینهایت شلوغه

دلم بگیره میبرمش پارک خیابون گردی خانه بازی

شماهم نرو بچتون مهمتر از دل تنگته

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

خب عزیزم خودت حواست به بچت باشه ...

وقتی میری خونه مامانت اینا قشنگ هرچی رو‌ زمینه و دست بچه بهش میخوره رو جا به جا کن..

یه جورایی اونا هم حق دارن خب 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

من اراده کردم و الان یه ماهه نمیرم خودشون زنگ زدن بیا گفتم تو خونم راحت ترم کسی به یچم بی احترامی نمیکنه 

من یا دیگران چجوری تو خونه بچمونو مشغول میکنیم تو هم همونکارو کن 

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  
عزت نفس داشته باش و نرو 

تصمیم میگیرم نمیرم ولی توتلفن خوب حرف میزنن دلم تنگ میشه بچمم رفتنی اولش خوشحال میشه میگم این سری دیگه دیر رفتیم خوب میشه ولی باز همون رفتارو دارن امروزم صبح رفته بودم اونقد رفتن رومخم که دیگه تا شب نموندم ظهر برگشتم خونه

منم بدم میاد بچه هی بره اینور اونور چون بعضی خونه ها امن نیستن.یا میزنه خودشو داغون میکنه یا چیزیو میشکونه منم باشم تذکرمیدم

خانوم هستم  اسم کاربریم و هم برای جذابیت انتخاب کردم  
من هم نه دوست دارن بچه هام برن خونشون نه خودم تا میرم میگن بچه هات بردار بو سرمونه خوردن تازه حتی آب ...

😑😑😐😐😐😐این دنیا دیگ بدرد نمیخوره

مامان من حالا میگ من ارزومه زودتر بچه دار شی