2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بز

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

اسییییی😬چرا نمیزاری پس

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

دخترا 17 سالمه هیچی صورتمو برنداشتم جز سیبیل بعدم گلا تمام رخ گرفتم که شماها بگین چجوریم اینجام فقط ...

عزیزم من قبلا هم شمارو دیده بودم چهره ی مهربونی داری مامانت هنوز نزاشته ابروهاتو برداری؟😂😐

عزیزم من قبلا هم شمارو دیده بودم چهره ی مهربونی داری مامانت هنوز نزاشته ابرهاتو برداری؟😂😐

گلم من همون دختر زمستانیم تعلیق شدم با این اکانت چرت اومدم 😕🥺آره گلم نمیزارن گفتم هم جوری دعوا کردن که نگو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز