2777
2789
عنوان

بین این دو شرایط کدوم بهتره🤗😍🤔

116 بازدید | 5 پست

هزینه اولی پونزده ملیون ۹ماهه برای شنیون و میکاپ و رنگ هر ماه سه تا مدل میتونین ببرین و میتونین بالاسر مشتری همراهی عروس هم این مدت باشین و نگاه کنید.......

دومی.....مدل به مدل پول میگیرن هرمدل ۳۰۰تومان برای هرچیزی ولی بالاسر همراهی و عروس نمی‌تونید وایستید

تعداد رای : 7
نظرسنجی
اولی
4
57%
دومی
3
42%
برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

۵۰ تا مدل در برابر ۲۷ تا مدل 🤔 اون همراهی و اینا ک گفتی نمیدونم چیه ولی از نظر تعداد مدل دومی بهتر بود 

۵۰ تا ببری میشه ۱۵میلیون اولی 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
۵۰ تا مدل در برابر ۲۷ تا مدل 🤔 اون همراهی و اینا ک گفتی نمیدونم چیه ولی از نظر تعداد مدل دومی بهتر ...

اره همراهی ینی اون مشتریایی ک میان برای عروسی موهاشون و صورتشون آرایش کنن خیلی زیاد میان گفت میتونی اینارو ببینی اگر پونزده تومن بدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره همراهی ینی اون مشتریایی ک میان برای عروسی موهاشون و صورتشون آرایش کنن خیلی زیاد میان گفت میتونی ...

اوع اینم خیلی خوبه 

ولی مدل ببری خودت روش کارمیکنی بعد رفع اشکال داره دیگه؟

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
اوع اینم خیلی خوبه  ولی مدل ببری خودت روش کار میکنی بعد رفع اشکال داره دیگه؟

نه نداره همون روز ک میبرم اون می‌بنده بعد من می‌بندم و تمام اگر بعداً ب مشکل خوردم باز هزینه رو دوباره میگیره