2777
2789
عنوان

فروش وسایل کاشت ناخن

3051 بازدید | 22 پست

سلام خانما. من وسایل کاشت ناخن دارم. همه چیش کامله. فقط یکی دوبار استفاده کردم. وسایلامم از شیراز گرفتم. خودم شهرستانم. اما بچه کوچیک دارم نمیزاره کارکنم. میخام بفروشم. همشون نو هستن. فقط یکی دوبار استفاده شده، حتی دستگاه هام هنوز توکارتن هست. من چون اکثر اوقات میام نی نی سایت بخاطر همین اینجا آگهیش رو گذاشتم. اگه کسی واقعا میخاد این شماره واتمه. میتونین بهم پیام بدین عکساشو بفرستم. لطفا اگه نمیخاین الکی نپرسین.خیلی ممنون ازتون. من به قیمت قبل میفروشم، الان فکرکنم همه چی دوسه برابر شده. من تقریبا قبل عید گرفتم

09015538167 

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برای شروع کاشت ناخن چقد سرمایه نیاز هست؟ ده تومن ؟

ببین عزیزم من وسایلام کامل هست. فقط اگه بخای میتونی بعدکم کم رنگ لاک هارو اضافه کنی که سلیقه ایه. فقط یکی دوبار استفاده کردم. همشون نو هستن. حتی دستگاه هام هنوز توکارتن هست. من هفت تومن میخام بفروشم. الان فکرکنم بخای نو بگیری دوسه برابره. اما خب وسایل های منم. نوهستن.خاستی درخدمتم عزیزم. 

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 
قیمت کلشونو میگی با مارکاش؟

کلش هفت تومن میخام بفروشم. کسی واقعا بخاد یه تخفیف کمی هم میدم. اگه میتونی وات پیام بده عکساش بفرستم

ببین عزیزم من وسایلام کامل هست. فقط اگه بخای میتونی بعدکم کم رنگ لاک هارو اضافه کنی که سلیقه ایه. فق ...

ممنون عزیزم من قراره تیر ماه اینا شروع کنم وگرنه حتما ازت میگرفتم چون نهایت تا ده میتونم هزینه کنم....

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
ممنون عزیزم من قراره تیر ماه اینا شروع کنم وگرنه حتما ازت میگرفتم چون نهایت تا ده میتونم هزینه کنم.. ...

خب عزیزم من که دارم میگم همشو هفت تومن میخام بفروشم گلم

خب عزیزم من که دارم میگم همشو هفت تومن میخام بفروشم گلم

اره ولی من الان پول دستم نیست توی تیر پول دستم میاد ک میخوام شروعش کنم و برم کلاسو

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
اره ولی من الان پول دستم نیست توی تیر پول دستم میاد ک میخوام شروعش کنم و برم کلاسو

خب میتونی بیعانه بدی گلم. یا چک بدی واسه اونموقع. منم وسایلو به دستت میرسونم. چون صددرصد تااونموقع باز وسایل گرونترمیشه

دسته چک که ندارم بیعانه چقد منظورتون هست؟

هرچقدرمیتونی گلم. حداقل نصفش. عزیزم میتونی وات پیام بدی؟ اونجا باهم حرف بزنیم؟ 

دسته چک که ندارم بیعانه چقد منظورتون هست؟

دست چک شوهری، بابایی، عمویی کسی هرکی که باشه

خب میتونی بیعانه بدی گلم. یا چک بدی واسه اونموقع. منم وسایلو به دستت میرسونم. چون صددرصد تااونموقع ب ...

دوست من هفته پیش لوازم اولیه اش رو گرفت لاک هاش هم کامل نیس ۱۶تومن شد

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

عزیزم عکساشو بذار

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
دوست من هفته پیش لوازم اولیه اش رو گرفت لاک هاش هم کامل نیس ۱۶تومن شد

بله میدونم عزیزم الان خیلی گرون شده. منم چون قبل عید گرفتم دارم این قیمتو میدم. بخدا همش یکی دوبار استفاده کردم. حتی واسه کلاس هامم وسایل مربی بوده. همشون نو هستن

2790
2778
2791
2779
2792