سلام خانما. من وسایل کاشت ناخن دارم. همه چیش کامله. فقط یکی دوبار استفاده کردم. وسایلامم از شیراز گرفتم. خودم شهرستانم. اما بچه کوچیک دارم نمیزاره کارکنم. میخام بفروشم. همشون نو هستن. فقط یکی دوبار استفاده شده، حتی دستگاه هام هنوز توکارتن هست. من چون اکثر اوقات میام نی نی سایت بخاطر همین اینجا آگهیش رو گذاشتم. اگه کسی واقعا میخاد این شماره واتمه. میتونین بهم پیام بدین عکساشو بفرستم. لطفا اگه نمیخاین الکی نپرسین.خیلی ممنون ازتون. من به قیمت قبل میفروشم، الان فکرکنم همه چی دوسه برابر شده. من تقریبا قبل عید گرفتم
09015538167
خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه...
عزیزم عکسش زیاده اینجا طول میکشه. یه عکس بخام بفرستم کلی طول میکشه تا آپلود بشه. اگه میتونی وات پیام بده عکساش میفرستم. شمارم تو پست اولی هست
خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه...
عزیزم عکسش زیاده اینجا طول میکشه. یه عکس بخام بفرستم کلی طول میکشه تا آپلود بشه. اگه میتونی وات پیام ...
باشه گلم
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶 نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش بهعمه آزاد) من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله میدونم عزیزم الان خیلی گرون شده. منم چون قبل عید گرفتم دارم این قیمتو میدم. بخدا همش یکی دوبار ا ...
فکرنمیکنم این قیمت روکسی بده. منم چون نیاز دارم. اگه هم این قیمت کسی بده اینقدر نو نیست خیالتون راحت
هرجور راحتی. اگه کسی این قیمت بگه یا کامل نیست وسایل یا دراین حد نو نیست عزیزم خیالت راحت
ن من متوجه هستم وسایلات کاملا اما دست دوم به هرکی بدی زیر قیمت برمیدارن الان من برا پسرم ۱۵ ...
بله درسته. مردم خودمون عقلشون به چشمشونه متاسفانه