2777
2789
نه اسمشو از بیوم پاک کردم اونم پاک کرد امروز ۴روز پیش بود

اول تو پاک کردی؟😁

فیزیوتراپی چیزی بود براحتی میتونستی بگی اونو بره شما ی روز دیگه هموببینین حالا هرچقدم دلتنگ بودی.الان می ارزه؟

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡
فیزیوتراپی میرفته واس چی  درد چی داشته؟

والیبال میره کتفش مشکل پیداکرده پاهاشم درد داشت بعد من گقتم نرو بکبارم فقط گفتم منتظر بودم مث همیشه خ اروم و‌منطقی بگه نمیشه که اینطور جوابمو داد😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول تو پاک کردی؟😁 فیزیوتراپی چیزی بود براحتی میتونستی بگی اونو بره شما ی روز دیگه هموببینین حالا ه ...

نه نمی ارزه تازه میگفت بعد فیزیو میام دنبالت من لج کردم

اما کسی ک میگفت منو از خودش بیشتر دوس داره

باید اینطور رفتار کنه؟؟؟😞

والیبال میره کتفش مشکل پیداکرده پاهاشم درد داشت بعد من گقتم نرو بکبارم فقط گفتم منتظر بودم مث همیشه ...

خب والیبالش ب کنار کاری ندارم الان 

ولی وقتی درد داره باید حتما بره خودشو درمان کنه 

بنظر منکع درمان مهم تر از بیرون بوده نباید میگفتی نرو 

بیرون رو مینداختی ی روز دیگه 

🙄من اگر یکی بگه خودتو درمان نکن امروز بیابیرون میگم کلا براش مهم نیسم اگ مهم بودم ب فکر حالم بود نه بیرون خودش

نه نمی ارزه تازه میگفت بعد فیزیو میام دنبالت من لج کردم اما کسی ک میگفت منو از خودش بیشتر دوس داره ...

خب گفته بعدش میام دنبالت  ت چرا انقدبچه ای چندسالته 

اون معلومه دوست داشته ک گفته بعدش میام 

ولی معلومه تو دوسش نداشتی رعایت حالشو نکردی باید ازشما بپرسیم اینجوری دوسش داری

خب والیبالش ب کنار کاری ندارم الان  ولی وقتی درد داره باید حتما بره خودشو درمان کنه  بنظ ...

اره من ایتجا اشتباه کردم اما فقط یبارگفتم نرو که اون کفت بعد فیزیو میام دنبالت که من گفتم برا ورزش دوباره درد نداری برامن درد داری که اینطور حوابمو داد اصلااااا انتظار نداشتم و اینکه ۴روز کسی که جوونش برام در میرفت ازم بیخبر بمونه 😞😞😞😞

نه نمی ارزه تازه میگفت بعد فیزیو میام دنبالت من لج کردم اما کسی ک میگفت منو از خودش بیشتر دوس داره ...

نه رفتار اون اقام درست نبود.منم یکیو بیشتر از جونم دوس دارم اما گاهی اوقات قاطی میکنم حرفای جالبی بهش نمیزنم😁نباید بیو رو پاک میکردی چون هر قهری دلیلی به جدایی نمیشه.الانم مجبوری فقط صبر کنی یه وقت نری خواهش کنی

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡
خب گفته بعدش میام دنبالت   ت چرا انقدبچه ای چندسالته  اون معلومه دوست داشته ک گفته بعدش ...

۲۱سالمه اون فرشتس همچیش خوبه☹️😞😫😫ولی اینبار خیلی بد جوابمو داد همون لحظه قسم خوردم بمیرممم تااون سمتم نیاد سمتش نرم چون میکفت بهم میدونم نمیتونی بی من سر کنی...

اره من ایتجا اشتباه کردم اما فقط یبارگفتم نرو که اون کفت بعد فیزیو میام دنبالت که من گفتم برا ورزش د ...

خب بازم نباید میگفتی اینجا کاملا مقصر شمایی 

الان اون داره پیش خودش میگه چجوری منو دوست داره ک حال من براش مهم نیست 

الانم شماباید پیامش بدید درموردمشکلتون حرف بزنید ب درستی مقصر اون نیست 

نه رفتار اون اقام درست نبود.منم یکیو بیشتر از جونم دوس دارم اما گاهی اوقات قاطی میکنم حرفای جالبی به ...

نه وقتی این حرفوزد قسم خوردم باخودم تا نیاد عذرخاهی سمتش نرم و۴روز میگذرع که امروز باپاک کردن بیو تیر خلاصو زد😞😞😞😞