2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اصلا غذا نمیخوره، من پسرم ی وقتایی نمیخوره غذاشو میزارم کنار ی نیم ساعت ی ساعت بعد دوباره میبرم بهش میدم میخوره اصرار نکن گرسنش بشه میخوره

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

والا پسرمنم سه سالو خورده ایشه همینه.من ک دیگه ول کردم.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
چند کیلوعه؟ از صبح چیا خورده؟

از صبح فقط یه چایی شیرین خورده،فقط پلو سفید دوست داره. هر روز داستان داریم سر غذا.مادر شوهرم میگفت بخاطر شیر منه که لاغره حالا که از شیر گرفتمش هم غذا نمیخوره و لاغره 

اصلا غذا نمیخوره، من پسرم ی وقتایی نمیخوره غذاشو میزارم کنار ی نیم ساعت ی ساعت بعد دوباره میبرم بهش ...

اسم غذا که میاد انگار وحشت میکنه تا صدای اماده کردن غذارو میشنوه میره یه جا خودشو سرگرم میکنه یا میگه خوابم میاد

اسم غذا که میاد انگار وحشت میکنه تا صدای اماده کردن غذارو میشنوه میره یه جا خودشو سرگرم میکنه یا میگ ...

حتما خیلی بهش اصرار میکنی واسه غذا خوردن، بهش غذا نده خودت بخور گرسنش بشه میاد میخوره، من سفره پهن میکنم نمیخوره غذاشو میزارم همونجا باشه میره ی دور میزنه گرسنش میشه میاد میشینه خودش میخوره تازه بچم ۲سالش شده.

واسه هر چیزی اصرار کنی بچه زده میشه.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

مولتی ام میدم اپتایزر استار ویت میدم اصن انگار نه انگاااار😤😤😤😤 فقط بلده زبون بریزه نیم وجبی ...

منم ب دخترم سانستول میدادم تاثیر نداشت الان اسماویت خریدم روزی ده میل میدم...شاید مقدارشو کم میدی

مال منم از زبون کم نمیاره فقطم از دست باباش میخوره....الحمدلله دوروزه اوکی شده همینجور بمونه ایشالا ده کیلو همش مهر میشه ۴سالش

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم