2777
2789
حتما خیلی بهش اصرار میکنی واسه غذا خوردن، بهش غذا نده خودت بخور گرسنش بشه میاد میخوره، من سفره پهن م ...

من میخوام ول کنم تا خودش گشنش بشه اما باباش همکاری نمیکنه هی بهش فشار میاره و حرف غذارو پیش میکشه

ی همسایه داریم دوقلو داره مادر بزرگش ازش مواظبت میکنه ماشالله انگار بچه 4سالشه اما یکسالو نیمشونه عین چی بگم میخورن آبگوشت درست میکنن عصاره قلم هم میریزن توش تیلیت میکنن ی کاسه متوسط پر میخورن میگن بچه رو هی باید عادت بدی یا مثلا بگی بچه یکسالشه ن فعلا زود ه از این چیزا بخوره سخت در اشتباهید بچه لاغر میمونه هیچ رشدی هم نداره 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من میخوام ول کنم تا خودش گشنش بشه اما باباش همکاری نمیکنه هی بهش فشار میاره و حرف غذارو پیش میکشه

نه باهاش صحبت کن اصرار کنی بدتر میشه. پسردایی منم اینجوری بود انقدر بهش اصرار کردن غذا بزور بهش دادن خورده الان با اینکه ۱۲سالش شده اصلا میلی به غذا نداره اصلا سمته غذا نمیاد . بچه زده میشه، اونم آدمه دیگه گرسنش میشه میاد میخوره 

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

وای من ب بچم بزور ب هزار ترفند و بازی غذا میدادم همه میگفتن نکن بچه بزرگ بشه زده میشه از غذا هیچی نم ...

من پسرم 18 ماهشه اصلا غذا نمیخوره، از صبح با هزار ترفند دنبالشم و با هزار التماس یه نیمرو رو به خوردش بدم ساعت میشه 5 عصر هنوز نصف نیمرو رو نخورده

بدبختی چیز دیگه ای هم نمیخوره، نه عسل نه خامه نه پنیر نه مربا نه هیچچچچچچچی 😭😭😭

من شربت آهن آیروفیکس میدم خیلی خوبه اشتهاش باز شده

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
من شربت آهن آیروفیکس میدم خیلی خوبه اشتهاش باز شده

آهن خالی هست یا ویتامین هم داره؟ 

دکتر برای پسر من ادزوفر نوشته ولی تاثیری بر اشتها نداره، زینک هم نوشته میخوره و فرقی نکرده