2777
2789
خیانت دروغ... باورت میشه ۵ ساله حتی یک ساعت بدون فک کردن بهش زندگی نکردم ؟! دارم دق میکنم همین الان ...

ماجرای منم شبیه شما هس میفهمم چی میکشی میفهمم چقدر دلت پر از غصه س چون خودمم دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم عشق من خواستگارم بود نزدیک دوسال از ازدواج و برنامه عروسی گفت خارج تحصیل میکرد برادر دوست صمیمی مون بود بهش خیلی اعتماد داشتم تا اینکه فهمیدم اونور آب داره با دوست دختر ش زندگی میکنه و ازش یه بچه دوساله هم داره مردم و زنده شدم توی این ده روز لاغر شدم خیلی سخته میفهمم حالاهمون اشغال میگه من دنبال پولش بودم نمیگه دوسش راشتم میدونی نمیفهمن چون انقدر ذاتشون بده که خوبیا رو نمیبینن خوبی رو بد میفهمن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماجرای منم شبیه شما هس میفهمم چی میکشی میفهمم چقدر دلت پر از غصه س چون خودمم دارم باهاش دست و پنجه ن ...

عزیزم 

خدا به دلمون صبر بده...حس میکنم دارم جون میدم 

حس میکنم زیر آوار موندم...میگم این درد زیر خاک فراموش میشه درسته ؟ 

عزیزم  خدا به دلمون صبر بده...حس میکنم دارم جون میدم  حس میکنم زیر آوار موندم...میگم این ...

فدات شم داستان من و تو خیلی شبیه به همه خیلی هر دومون گیر آدمای اشغالی افتادیم که ما بخاطرشون جون مون هم میدادیم ولی اونا معلوم نبود سرشون کجا گرمه اون آدم هم با من اینکارو کرد من هرگز ازش نمیگذرم حقیقتا آروم نشدم ده روزه که فهمیدم و هر لحظه دلم میخواست زندگیم تموم شه حس توبه شدت درک میکنم خیلی گرفتارشم میفهمم  همین الان تو دلت چه غوغایی ادم حس میکنه دنیاش تموم شده کسی که باعث خوشحالیت تو زندگی بود حالا شده مایه رنج عذاب 

عزیزم  خدا به دلمون صبر بده...حس میکنم دارم جون میدم  حس میکنم زیر آوار موندم...میگم این ...

من طرفو بزرگش کردم نباید بزرگش میکردم هر چند من باهاش هر جورم رفتار داشتم بازم کثافت کاریا شو تو گذشته کرده بود

فدات شم داستان من و تو خیلی شبیه به همه خیلی هر دومون گیر آدمای اشغالی افتادیم که ما بخاطرشون جون مو ...

قربونت برم .. بمیرم واسه دلمون....

این آدم وقتی اومد تو زندگیم که داغ یکی از عزیزامو دیده بودم 

این آدم شد انگیزه ای واسه زندگی واسه ادامه دادن....

اما الان بدترین درد رو دلمه..خدایا خودت از این به بعد روزم و شب کن و شبمو روز...

خدایا کمک کن جلو خانواده اب نشم...ای خدا 

شوهرم خیلی وقته عوض شده 🙂امیدم  شوهرم بود اما دیگ الان امیدی ندارم💔شهریورم عروسیمه و چند روز ...

چند سالته عزیزم

ببین خب هر آدمی ممکنه حال روحیش عوض بشه 

نمیتونی با صحبت گرم کنی رابطه رو؟

دختر خوب امیدت خدا باشه فقط

بعد نماز صبحت ناس و فلق بخون

قربونت برم .. بمیرم واسه دلمون.... این آدم وقتی اومد تو زندگیم که داغ یکی از عزیزامو دیده بودم  ...

عزیزم من مطمئنم اون آدما لیاقت عشق پاک ماها رو نداشتن میفهممت چون خودمم در شرایط بدی بودم که باعشق این ادم به خودم اومدم حتی موفق  هم شده بودم ولی خردم کرد اون خودش سمتم اومده بود خودش ازم خواستگاری کرد حتی عکسا و فیلمامو تو گوشی خواهرش دیده بود گفته بود این دختره خوشگله ازش خوشم میاد برام جورش کن قصد ازدواج دارم نه به اون کششی که داشت نه به این حالتش

یادمه پارسال دقیقا همین موقعا بود که این کاراحمقانه رو کردم،تو خونه ی مادرشوهرم،مثلا رفته بودیم مسافرت😏شوهرم منو ول کرده بود به امان خدا،ازصب تاشب همه ی کاراشونو میکردم،آخرشبم دعوا بود ودادبیداد،یادمه شوهرم بچه ی سه سالمو زد،اونم جلوی مادرشوهرمینا،منم بچه رو برداشتم ورفتم تواتاقی که میخوابیدیم،ولی بچم گریه کرد باهام نیومد،منم اومدم خوابیدم که مثلا کش پیدانکنه ودعوانشه،ازدر اومد تو هرچی دستش اومد پرت میکرد رومن،پاشدم گفتم چته،انقد منوزد لباسمو توتنم پاره کرد،دوروزبعدش ازشدت فشارعصبی که بهم واردشده بود یه مقدارقرص آرامبخش که همیشه توکیفم بود وبرداشتم خوردم،ببین چی کشیدم که بچه ی سه سالمم به چشمم نیومد یه لحظه،ولی دیگه دیرشده بود،چندساعت موندم تواتاق تاهمه فهمیدن،بردنم بیمارستان،آبروم رفت مث سگ پشیمون شدم ازکارم ،چون بعدش شوهرم باهام بدترشد،مادرشوهرمم چندتا گذاشت روشو همه چیزو به همه تعریف کرد،یازده ساله من دارم ازهمشون میکشم،شوهرم مادرشوهرم و....،یعنی انگار درد این ده یازده سال بود که یهو سربازکرد وباعث شد اون تصمیمو بگیرم،ولی اگه دوباره بخوان تیکه تیکمم کنن بخاطر بچم میمونم وتحمل میکنم 

یک شانه ی مردانه میخواهم،تا هق هقم آرام تر باشد/شاید که یک شب سهمم از دنیا،آرامشی بی دردسر باشد/دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من با تو خوشبختم/وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد/باید برای گریه و شانه،یک باور از تنهاییم باشم/دلواپس زن بودن خویشم،تا کی همیشه کور وکر باشم

اینهمه نوشتم که بگم نکن این کارو،توروخدا نکن،پشیمون میشی بخدااا

یک شانه ی مردانه میخواهم،تا هق هقم آرام تر باشد/شاید که یک شب سهمم از دنیا،آرامشی بی دردسر باشد/دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من با تو خوشبختم/وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد/باید برای گریه و شانه،یک باور از تنهاییم باشم/دلواپس زن بودن خویشم،تا کی همیشه کور وکر باشم
با یه بچه دو ساله میخواستی خودکشی کنی یعنی چقدر شرایطت سخت بود🥺

💓❤💚💛💚💚❤

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...
من چند ساله به فکرشم یکبار 583تا قرص خوردم اما خوب همه فهمیدن و بردنم بیمارستان و نمردم حس زندگی کرد ...

همین دیروز یکی تاپیک کرده بود یه خانم قرص خورده رفته کما الانم که بهوشه تا اخر عمر فلجه بعدم ازین دنیا راحت شدی اونجارو میخوای چیکار کنی😶😶

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾