2777
2789
😐

من و تو عرضه خودکشی هم نداریم خواهر

تاپیک پارسال منو ببین هنوز زنده ام 

میخندم امشب  دیشب درحال گریه بودم شاید فرداشبم گریه 

ولی میگذره 

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتی قبررر..😍😍😍 آخیش دلم روشن شد یعنی تموم میشه ؟؟؟  ی روز این درد تموم میشه ؟؟؟

بخدا الان ک دارم تایپ میکنم همینجوری اشکام میریزه لعنت به ای حال تا الان خوب بودم ها دوباره یادم افتاد تا میام بخندم خود به خود لبخندم جمع میشه و خاطره ها... 

حسرتش پیرم کرد 😔

بخدا الان ک دارم تایپ میکنم همینجوری اشکام میریزه لعنت به ای حال تا الان خوب بودم ها دوباره یادم افت ...

عزیز دلم 😭😭😭

منم صورتم خیس اشک تنم داره میسوزه 

قلبم تو دهنمه...خدایا خدایا 

من پارم من کردم اما نمردم چون 580تا قرص خوردم اما خب بقیه فهمیدن

ببین مهلا جون یکی از دوستای ما خودکشی کرد و نمرد اونم قرص خورد از همه بدتر الان افتاده رو جا و لگن میزارن زیرش

همه خودکشیا ب مردن ختم نمیشن 

ب فکر راه چاره باش ی آدم قوی هیچ وقت جا نمیزنه  قوی باش مرگ همیشه هست برا زندگی همیشه دیره 

ب خودت بیا لطفا ازین افکار خارج شو 

دل آرام میگیرد با یادِ خدا.پس هر کس که به خداوند توکل کند برایش کافی خواهد بود 💚🤲🏻
نمیمیرم 580تا خوردم نمردم بردنم بیمارستان شستشو دادن 3سال پیش🙂

عجب 😕من یه بار ده تا ژلوفن  خوردم تا یه ماه بیهوش بودم آخر شب بخور بعد برو بخواب 

دارم شوخی میکنم باهات 😑هیچ چیز تو دنیا ارزش خودکشی نداره 

من پارم من کردم اما نمردم چون 580تا قرص خوردم اما خب بقیه فهمیدن

یا حسین نمردی؟

زیاد خوردی ک

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...
عجب 😕من یه بار ده تا ژلوفن  خوردم تا یه ماه بیهوش بودم آخر شب بخور بعد برو بخواب  دارم ش ...

من ی کلداکس خوردم 

بهم نساخت درحال مرگ بودم 😂😂😂😀

میخوای بیای با من حرف بزنی اروم شی ؟ 

اروم هستم بخدا ارومم خیلی هم ریلکسم اما خب خستم نمیدونم چجوری بگم درکم کنید واقعا خستم امید ندارم ب هیچی ب هیچکس و کسی هم نیست ک براش ارزش داشته باشم فقط دلم میخاد نباشم برای همیشه🙂

اگا هممون بخوایم ب جنبه ی منفی زندگی فکر کنیم ک هممون نابودیم منم بدترین زجرارو کشیدم ولی خب خداروشکر زندگی بازم خوبی داره 

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
دوباره راهکارتو بگو پیدا نمیکنم چتتو

من راهکار ندادم ک من غلط بکنم