2777
2789
همه خودکشیا دردناک هستن هیچ مرگ غیر دردناکی نداریم  و اکثرا حین خودکشی پشیمون میشن بیخیال ب ان ...

چی بگم بخدا دیگه نمیتونم هرشب بفکر خودکشیم و یبار هم کردم نمردم با قرص بوده 580تا اما من واقعا خستم🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو ۲ ساعت ۴ لیتر اب بخور

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

کاش میدونستی  کاش از دلم خبر داشتی  ای کاش تموم میشد

4 ساله درگیر این دردم😔😭😭😭

راستش چرا الکی بگم تموم شدنی نیست 

تا تو قبرم این درد باهاته ولی چه باید کرد 

منم دو بار خودکشی کردم ولی نجاتم دادن هزار بار آرزو مرگ کردم ولی... 

خیلیییییییییییی سخته میدونم ولی وقتی چاره نداشته باشی چی😔😔😔😭

4 ساله درگیر این دردم😔😭😭😭 راستش چرا الکی بگم تموم شدنی نیست  تا تو قبرم این درد باهاته ول ...

گفتی قبررر..😍😍😍

آخیش دلم روشن شد یعنی تموم میشه ؟؟؟ 

ی روز این درد تموم میشه ؟؟؟ 

درد نداره؟یعنی فورا همه چی خاموش میشع 

اره سریع 

مغز ک بمیره کار تمومه

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...
4 ساله درگیر این دردم😔😭😭😭 راستش چرا الکی بگم تموم شدنی نیست  تا تو قبرم این درد باهاته ول ...

ی چیز دیگه میگم هیپنوتیزم می‌تونه باعث بشه اون قسمت از حافظم پاک بشه ؟؟ میشه یادم نیاد دیگه ؟

لطفا این تایپیک ها رو نزنید لعنت به این تایپیک چند روز پیش یکی گفته بود دختر همسایمون خودکشی کرده دوستم داغ شد خاطر ازدواج و بی محبتی ۲ تا قرص برنج با مرگ موش خورد اگه پیامشو برای حلالیت ندیده بودم مرده بود الان کما هست ۳ روزه بسه تا چقدر مردمو ناراحت میکنیم ما خودمون مشکل داریم الان دوستم سایه خودکشی موفق اون دخترو دیده گفته راحت میشم از زندگی اما الان داره زجر میکشه 

من یک دختر تلاش گرم با سختی ها میجنگم تا به آرزو هلش برسه رشته ریاضی هستم پس اگه مسئله ای جلو هدفمو بگیره اونو حل میکنم مسئله های  ریاضی حل کردن مثل آب خوردنه 😘😉این کاربری دست ۲ نفر هست ما ۲ نفریم مادر و دختر پس اگه تایپک ها موضوع های متفاوتی بود تعجب نکنید 🙂🙃