2777
2789
ببین میگذره یعنی زندگی مجبورت میکنه که اون آدم رو دیگه فقط تو قلبت داری نه تو زندگیت، سخته ولی کم کم ...

میدونی چی نابودم می‌کنه 

اینکه میدونم همون حسی که من بهش دارم اون به یکی دیگه داره

چجوری خودمو سرگرم کنم ! منی که هر شب با دیدن عکساش خوابیدم هر صبح با یادشو دیدن عکساش بیدار شدم..منی که دیگه نمیتونم به هیچ مردی دل ببندم با هیچکس ازدواج کنم چکار کنممممم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس این شقایق کی میره .که منم برم.

حالا حالاها هستم من

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

عزیزم

اگه اینجا داره عذابت میده ، بعد از خودکشی عذابات ۱۰۰۰ برابر میشه ، به خدا قسم میخورم کسی که خودکشی کنه راحت نمیشه  ، تازه ، خودکشی یعنی شروع درد و بدبختی هایی که فکرشو نمیکنی

اصلا بنظر خودت زشت نیست تو کار خدا دخالت کنیم ، خدایی که خودش عمر مارو مشخص کرده و صلاح دیده که مرگمون برسه ، حالا بیایم و تو کار خدا دخالت کنیم ، برو با خدا حرف بزن ببین چجوری دلت آروم میشه ، سبک میشی ، قرآن بخون حالت ازین رو به اون رو میشه

اصلا اگه خواستی مشکلتو اینجا بگو تا بقیه کمکت کنن ، ولی خودکشی تورو به آسایش نمیرسونه

عاشق خوابم 🦥💜

اون دنیا

خدانکنه بشین بابا هیچکس از دوستای من هیچ جا نمیره 

حالا حالا ها با این دنیا کار داریم 

کجا بری دختر 

درد از همه هست ظرفیتا همه پر شده طاقتا همه کم 

اما ما جا نمی‌زنیم اینقدر میجنگیم تا روی غم و غصه و مشکلات سیاه شه

توروخدا حرف از رفتن نزنید دیگه میرنجم از دستتون

دل آرام میگیرد با یادِ خدا.پس هر کس که به خداوند توکل کند برایش کافی خواهد بود 💚🤲🏻
از رفتارش از مدل حرف زدنش باهام و خیلی چیز های دیگه🙂

خوب شاید اخلاقش اینجوریه 

ببین عزیزم من هیچی از زندگیت نمی دونم ایشالا هرآنچه که خیره اتفاق بیفته ولی عزیزم اگه دوستش نداری یا احساس می کنی رابطه ش باهات خوب نیست وجفت هم نیستین همه چیو بهم بزن الان جدا شی بهتره چون تو عقدی

دیدید  انگار همه لب وا کنن از غمای دلشون بگن هیچکی تنها نیست  پس دیگه خودکشی چرا جمع همگی ...

نه مشگل من شوهرمه .بد دله شکاکه .گیر.نمیزاره مانتویی که دوست دارم وبپوشم .بهم تهمت .زده تا الان هزار بار.من دیگه انگیزه ای برای زندگی ندترم .قرص برنج گرفتم .ولی تا باز کردم بوش یه حالتی کرد منو .خوایتم به دخترامم بدم .ولی ‌.....