2777
2789

خدا حال و عاقبت هممونو بخیر کنه ان شاءالله.من و تو افسرده ایم که داریم به خودکشی فکر میکنیم 

به خدا پناه ببر از شر شیطان و این افکار

منو هم دعا کنید حالم خوب شه

من خیلی بی اعصاب شدم خیلی دلم میسوزه برا کسایی که بهم وصلن

مثل بچم همسرم و...نمیدونم چرا حوصله بحث های کوچیکو هم ندارم واقعا

منو هم دعا کنید حالم خوب شه.دوست گلم استارتر جان ان شاءالله که حال دلت به حق امام زمان زود خوب شه و پر انرژی و شاداب بشی

کاربری تعلق داره به خودم(باران و دوستم مهسا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میبینی ک زندم😂😂 راهکار بده خدایی🙂

گوگل کن

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...
اروم هستم بخدا ارومم خیلی هم ریلکسم اما خب خستم نمیدونم چجوری بگم درکم کنید واقعا خستم امید ندارم ب ...

اما تو برام با ارزشی 

من امروز بدترین خبر و دریافت کردم یکی از اشناهامون که سنشم کم بود خودکشی کرد به خدا قسم هنوز تو شوک اونم و چون خوب میشناسمشون برا همین لحظه ای نمیتونم فراموش کنم قران گذاشتم جلوم که یه سوره برا ارامشش بخونم 

ی چیز دیگه میگم هیپنوتیزم می‌تونه باعث بشه اون قسمت از حافظم پاک بشه ؟؟ میشه یادم نیاد دیگه ؟

ببین میگذره یعنی زندگی مجبورت میکنه که اون آدم رو دیگه فقط تو قلبت داری نه تو زندگیت، سخته ولی کم کم عادت میکنی با یادش زندگی کنی من با خیالش ساعت ها زندگی میکنم 😭 😔 😔 😔 

ما به آنهایی که قصد ماندن نداشتند

عجیب دل بستیم،،،، 😔😔😔

ببین مهلا جون یکی از دوستای ما خودکشی کرد و نمرد اونم قرص خورد از همه بدتر الان افتاده رو جا و لگن م ...

راهکاری برای زندگی کردن ندارم بخدا😥نمیکشم تو این دنیا بودنپ

تو که تازه عروسی  تو که تازه بفکر هدیه روز مرد بودی نکن دختر مگه نمیگی شوهرت عاشق عکس هاتونه ...

شوهرم خیلی وقته عوض شده 🙂امیدم  شوهرم بود اما دیگ الان امیدی ندارم💔شهریورم عروسیمه و چند روز دیگه تولدم نمیخام باشم خستم 

راهکاری برای زندگی کردن ندارم بخدا😥نمیکشم تو این دنیا بودنپ

بالاخره ی چیزی باید آدمو ب این دنیا وصل کنه تا ب حال فکر کردی هدف از اینکه ب دنیا بیای چی بوده ؟

ب همه تا میتونی نیکی کن کم کم حالت خوب میشه و میفهمی چرا ب دنیا اومدی

آدم نباید همیشه برا ینفر مهم باشه 

ممکنه خیلیا برای تو مهم باشن یا بشن اینو یادت باشه تو یه فرشته ای ک وجودت تو این دنیا لازم بوده ب همین خاطر ب دنیا اومدی 

اینجور نگو خدا ناراحت میشه چون اون اندازه تمام آدمای این جهان تورو دوست داره و براش مهمی و هر روز منتظر اینه ک تو خوشحال باشی زندگی کنی از زندگی لذت ببری و شکرگزار باشی 

دل آرام میگیرد با یادِ خدا.پس هر کس که به خداوند توکل کند برایش کافی خواهد بود 💚🤲🏻
بگو منم لازم دارم تو رو خدا .خصوصی به من بگو

دیدید  انگار همه لب وا کنن از غمای دلشون بگن هیچکی تنها نیست  پس دیگه خودکشی چرا جمع همگی جمع هست😂.عزیزم از این حرفا نزن توروخدا.خدایا چرا اینهمه آدم بی انگیزه.منکه میگم ما آدما احساس کم خودبینی پیدا کردیم همش هم تقصیر فضای مجازیه که اون روی اصلیشو نمیدونیم و فقط ظاهر زندگیهای دیگرونو با کل زندگی خودمون مقایسه میکنیم

کاربری تعلق داره به خودم(باران و دوستم مهسا)