2777
2789
باهات همدردم به شدت . عشق شما هم بهتون خیانت کرده یا دروغ ؟

خیانت دروغ...

باورت میشه ۵ ساله حتی یک ساعت بدون فک کردن بهش زندگی نکردم ؟! دارم دق میکنم همین الان گفت متفاوت ترین آدم زندگیش اون بوده...یعنی کسی که من به این دارم اونم به عشق خودش داره ؟ خدایا خدایا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عشقم درسته من مشکل دارم اما خب پسر ارزش اینکه خودتو ناراحت کنی نداره من مشکلم خیلییی زیاده، کسی بخاد ...

عزبزم منم کل زندگی مشکل داشتم و دارم اینقد که بگم باور نمیکنی 

اما این درد امشبمه دارم میسوزم دارم آب میشم

قلبم تو دهنمه 

عیبی نداره اگر هم درد داشته باشه از درد های زندگیم ک بهتر نیست

اگه صبر کنی نمی گذرن؟ یعنی مثلا یه سال دیگه... دو سال دیگه... ممکن نیست همه چی بهتر شده باشه؟ نمی دونی فردا چی می شه که. یه فرصت برای زندگی داری. اونم پس می زنی؟

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
بالاخره که میفهمند به نظرت بفهمند واکنش عزیزانت چیه مادرت پدرت خانواده ت فکرش هم آدمو آزار میده

برا هیچکس حتی یک درصد هم ارزش ندارم و اینکه متاهل ،مجرد نیستم ک فکر کنید فاز گرفتم یا هرچی دیگه ای میشه کمک کنی راه حل بدی🤍

خیانت دروغ... باورت میشه ۵ ساله حتی یک ساعت بدون فک کردن بهش زندگی نکردم ؟! دارم دق میکنم همین الان ...

درکت میکنم ولی الان کلت داغه نمیفهمی شاید اصلا لیاقت تورو نداره بزار آروم شی یه وقت تصمیم اشتباه نگیری ک خدای نکرده پشیمون شی

برا هیچکس حتی یک درصد هم ارزش ندارم و اینکه متاهل ،مجرد نیستم ک فکر کنید فاز گرفتم یا هرچی دیگه ای م ...

واقعا الان کسی هست که مشکل نداشته باشه ولی امیدت به خداباشه بدون یه ثانیه هم تنهات نمیذاره چه روزایی که باچشمام ندیدم از. فشار. عصبی سیاتیک گرفته مشکل حافظه افسردگی و.....ولی نخواستم خودکشی کنم