2777
2789
عنوان

کیا امشب مثل من شب یلدا جایی نرفتنو تو خونه خودشون موندن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 89 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باز ساراجان اگه تنها باشی عیبی نداره . دلت نمیسوزه میگی خونه نیست که باهات جایی بیاد . واسه من خونست ولی هیچ جا نمیاد
بیزار باش از معشوقی که اسم هرزگی هایش را بگذارد "آزادی" / اسم نگرانی هایت را بگذارد " گیردادن"/ و برای بی تفاوتی هایش " اعتماد داشتن به تو" را بهانه کند.....
2803
دخترم از شب یلدا گزارش میخواد میگم خوب بنویس میگه ما هنوز شروع نکردیم چی در موردش بنویسم اتفاقی چی خوردیم چی گفتیم شروع نشده . شوهرم خوابیده . همه چیز امادس آش رشته سبزی پلو و ماهی و ترشی . لبو ی قرمز کدوی نارنجی البالوی یخی ترش باسلوق گردویی شاهدونه درشت هندونه بی دونه شیرین .انار قرمز قرمز مثل خون حلوای هوسی خودم شیرینی تازه بستنی سنتی آجیل پسته و تخمه و بادوم . حلقه ی انجیر نرم چای با عطر هل . پرتغال ترش و آبدار و نون تافتون تازه از تنور د ر اومده ولی کیه بیاد بخوره . اون خسته من بی حوصله دخترمم یه عالمه مشق داره مینویسه .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
مامان آویسا منم مثل شما وقتى مهمونى فامیلاى خودم دعوتم میام بیرون میبینم همه خانما میرن پیش شوهراشون که منتظرشون بودن دلم میگیره چون مثل زمان مجردى با پدر و مادرم میرم و میام
به خاطر بسپار! همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است. آرام...بی صدا...همیشگی
2804
سومیسو
1392/9/30 10:35 ب.ظ

ونی جون به خاطر دخترت حسابی شاد باش و بذار خاطره خوبی از امشب براش باقی بمونه

اره گلم من که همه عشقم این دوتا جوجه ان . داریم با هم حال میکنیم . باباشونم رفته بستی بخره برامون
برید کنار خووووووووووووووشگلتون اومد [smiley]s/sm_60.gif[/smiley] [smiley]s/sm80.gif[/smiley] به چی داری فکر میکنی حسود خانوووووووووووم [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]
بچه ها از حق نگذریم شوشوی منم کلی چیز میز خرید ولی کی بود که بخوره
بیزار باش از معشوقی که اسم هرزگی هایش را بگذارد "آزادی" / اسم نگرانی هایت را بگذارد " گیردادن"/ و برای بی تفاوتی هایش " اعتماد داشتن به تو" را بهانه کند.....
2805
انشا الله که سال آینده شب یلدای فوق العاده ای باشه برا هممون
برید کنار خووووووووووووووشگلتون اومد [smiley]s/sm_60.gif[/smiley] [smiley]s/sm80.gif[/smiley] به چی داری فکر میکنی حسود خانوووووووووووم [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]
ان شاالله....
2801