2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 107 پست

🙏🏻

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
[QUOTE=238387626]هرچی لایق خودشون بود بهم گفتن دیگه. اینجا برای تبادل نظره،همه مگه بابد باهاتون مواف ...

مگه مجبوری تو تاپیکایی بیای که ممکنه حرفهای حقیقتی گفته بشه که به مزاج شما خوش نمیاد  وقتی مهرابان رو نمیشناسی چرا بی دلیل در موردش قضاوت میکنی  تو در جریان مشکلات این بنده خدا بودی کخ اینقدر خصمانه و غیر منطقی بهش بهتان میزنی .! با شخصیت ترین و با درک ترین و پاک ترین  کاربری که در طول این چند سال عضویتم دیدم همین مهرابانه  تو که نمیتونی این فضا رو درک کنی چرا میای عضو میشی اینجا واقعا میزان درکت و شعورت جای تعجب داره!!!  

این کاربری متعلق به دونفر است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@لیا3   @روزگاران   مهربونا تو اینستا دارمتون برای همین دیگه ازتون خداحافظی ن ...

سلام مهرابان عزیزم  من امروز وقت نکردم بیام نی نی سایت الان با تگ تو اومدم  خدا میدونه چقدررر ناراحت شدم مهرابان جان من توی نی نی سایت بلا نسبتت  پر از ادمهای بیشعور و بی نزاکت و تربیت نشده است که با ذهن ناقصشون هر چی که دوست دارن میگن  ولی تو به کوری چشم اونا نباید از اینجا بری باید بدونن  که تاپیکای تو بخاطر میزان بالای طرفدارهای تو و کسانی که خداروشکر   درک وفهم داره  پربازدید میشه مطمئنن کسانی که حرفهای تورا قبول دارن و تورا درک میکنن میان تو تاپیکات و نظر میدن  سوال جواب میکنن و.. حالا این وسط یه عده  نخاله بی عقل و شعور هم میان مزه میپرونن و اراجیف میگنو  گم میشن میرن اصلا اهمیت بهشون نده و به کوری چشمشون بمون و بزار حرص بخورن تا بترکن  

امیدوارم هر کس نتونه شرایط سخت دیگران را درک کنه  بدتر از اون شرایط سرش بیاد ،مهرابان مجبوره  بخاطر بچه کوچیکش که تنها عامل مشترک بین اون و همس سابقشه با همسر سابقش هر از گاهی تعامل اونم فقط حول و حوش بچش داشته باشه ،  شاید مهرآبان به خاطر نون و نمکی که دوسال با شوهرش خورده و بقولی عشق اولش بوده و از اون یه بچه داره هنوز  ذره ای خیلی ناچیز از علاقش نسبت به همسر سابقش درونش وجود داشته باشه    ( که البته با بلاهایی که این چند وقت اخیر سر این بنده خدا اورد بعید میدونم علاقه ای مونده باشه برا مهرآبان) ،  این موضوع پاکدامنی مهرابان را میرسونه ، توی جامعه ما میبینید زنه زیر یک سقفه با شوهرش  همزمان دوست پسرم داره  یا با یه مرد زنداره  دیگست و یه خاتواده دیگرو  نابود میکنه،  ولی به جرات قسم میخورم یکی از پاکترین ادمهایی که تو زندگیم  باهاش آشنا شدن مهرآبانه این شناختو  از روی یه تاپیک دو تاپیک مهرابان کسب نکردم بلکه   بلکه در طول این چندسال درک کردم ، پس لطفا بدون شناخت از وضعیت کسی ، قضاوت بی جا نکنیم که تقاص سختی در انتظارتونه 

دوستان مهرآبانم رو یه کاربر درباره ش تاپیک زد بهش توهین کرد بعد مهرآبانم نی نی یار رو تگ کرد گفت چرا این کاربر که هم تاپیک زده درباره ی من هم توهین میکنه رو تعلیق نمی کنید؟ نی نی یار 5 هم تعلیقش نکرد مهرآبانم هم ناراحت شد گفت حالا که عدالت رو رعایت نمی کنید پس منو تعلیق کنید نی نی یار هم مهرآبانم رو تعلیق کرد. من تو اینستا پیجشو دارم هرکسی می خواد باهاش در ارتباط باشه این آدرس پیجشه: honarkadeh_firoozeh

سلام میدانم که دیگر در سایت نیستی ولی ایکاش نمیرفتی  مدت هاس سایت دیگه اون حال و هوای سابق ندا ...

دوستان مهرآبانم رو یه کاربر درباره ش تاپیک زد بهش توهین کرد بعد مهرآبانم نی نی یار رو تگ کرد گفت چرا این کاربر که هم تاپیک زده درباره ی من هم توهین میکنه رو تعلیق نمی کنید؟ نی نی یار 5 هم تعلیقش نکرد مهرآبانم هم ناراحت شد گفت حالا که عدالت رو رعایت نمی کنید پس منو تعلیق کنید نی نی یار هم مهرآبانم رو تعلیق کرد. من تو اینستا پیجشو دارم هرکسی می خواد باهاش در ارتباط باشه این آدرس پیجشه: honarkadeh_firoozeh

ازش اجازه بگیر اگ خواست اینستاشو ب منم بده  دوسش داشتم 💔😭

🔪😐واقعا اینایی که میگن دروغه کلا توهرتاپیکی نمیفهممشون! آخه تواگه فکرمیکنی دروغه برو  اگه م ...

مگه مجبوری تو تاپیکایی بیای که ممکنه حرفهای حقیقتی گفته بشه که به مزاج شما خوش نمیاد  وقتی مهرا ...

به تو چه اخه 

سخنرانینم نگه دار براخودت

کنه نباش😏کنه ها جاشون مشخصه:آشغالدونییی😏
تاپیک زدن ممنوعه بهش گفتم

نی نی یار  چرا  مهرابان را تعلیق کردید  او از سر عصبانیت از بی ادبی و گستاخی یه عده از کاربرا  که نمونشم توی همین تاپیک هست ، از شما  خواست که تعلیقش کنید در صورتیکه هیچ چیزی به غیر از تعامل با دوستان نی نی سایتیش حالشو توی این شرایط  سخت  زندگیش  خوب نمبکرد شما برید تک تک تاپیکاشو ببینید  متوجه میشید یکی از باشخصیترین  کارهای اینجاست  خواهش میکنم  کاربریشو بهش برگردونید لطفا

لطفا کاربر مهرآبان رو برگردونید ایشون کاربر خوب و محترمی هستن

سلام فحشهایی که تو همین تاپیک دادن رو بخونین دیگه باز نمیشه

کاربری که براشون تاپیک زدن توهین کردن من بهشون تذکر دادم ایشون گفتن نه باید قطع بشه اخه کاربری که دو ساله تو سایته اولین بارش هست این کارو کرده رو بی تذکر ببندم؟ ایشون هم فحش های بدی دادن تازه همون موقع هم خود مهرابان هم توهین کرده بود منو تگ کرد که این بی شخصیت رو ببند این توهین نیست؟ تازه وقتی تذکر دادم چرا باید فحش بده بعد بگه چون قطع نکردی من فحش دادم؟ دیگه بازش نمیکنم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar