اگه این بی شخصیت هایی که درباره ی من تاپیک زدن رو تعلیق نمی کنید منو تعلیق کنید دیگه نه حوصلشو دارم که اینجا باهاشون سر و کله بزنم نه اعصابشو....
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
من درست در جریان نیستم گویا تو پر بازدیدا هست قضیه اش با همسرش مشکل داره حالا انگار بعضیا بهش میگن د ...
🔪😐واقعا اینایی که میگن دروغه کلا توهرتاپیکی نمیفهممشون!
آخه تواگه فکرمیکنی دروغه برو
اگه مدرکی داری اگه داستان رو به عینه جایی دیدی نوشته بیا بگو ولی وقتی براساس حدسیات خودت میگی دروغه این دیگه خیلی بده!فکرشو کن اونی که گفت وگو روباز کرده ناراحت میشه
🔪😐واقعا اینایی که میگن دروغه کلا توهرتاپیکی نمیفهممشون! آخه تواگه فکرمیکنی دروغه برو اگه م ...
اینجا یه جوری شده یه عده هستن اگه کاربری یه زره تو همین سایت معروف شه ،انگار از عقده و حسادت میمیرن هر چیزی پیدا میکنن که طرفو بندازن بیرون یا یه جوری میرن رو روانش که خودش درخاست تعلیق بده ،میرن تاپیکاشو گزارش میزنن کامنتاشو
یعنی گاهی وقتا میگم چقد خوش شانسم این ادما تو همین مجازی هستن ن تو واقعیت و کنارم