2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه زدم به سیم آخر الان هرچی لایقشه بهش میگم بعدم میگم نی نی یار بترکونه منو. وقتی این انگل مجاز ...

نرو گلم تو کاربرخوبی هستی من خیلی وقته میشناسمت

ندیده بگیرش

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
نهههههههههههه مهرابان نرووووو توروخداااا🥺🥺🥺

به خدا دلم شکست دارم با اشک تایپ میکنم 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

@لیا3

@روزگاران

مهربونا تو اینستا دارمتون برای همین دیگه ازتون خداحافظی نکردم 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

نرو گلم تو کاربرخوبی هستی من خیلی وقته میشناسمت ندیده بگیرش

عزیزم دقیقا لایک به امضات ❤️

به خدا دلم شکست دارم با اشک تایپ میکنم 

عزیززززیم😓 خدا تزشون نگذره نمیدونم چی گیرشون میاد میان اینجا با حرفاشون بهمت میریزن توروخدا ازش بگذر ندید بگیرش من تورو اینجوری نشناختم که با یه حرف بهم بریزی نرو مهراابان نرو دلم برات تنگ میشه توروخداااا🥺🥺😓

سلامتی حضرت عشق دوتا صلوات😉
تو محکم تر از اونی که با حرف چارتا کاربر بهم بریزی توروخدا جوابشو نده دوسنداریم تو بری

ببخشید گلم 😓 به همه چی متهم شدم دیگه اینجا. حوصله ی مزاحما رو ندارم دیگه. فقط شما اگه دیدید تاپیک زدن درباره م که چرا رفت جریان رو بهشون بگید 

عزیزم دقیقا لایک به امضات ❤️

فدات شم ی مدت دور شو اروم ک شدی بیا ولی سعی کن بی تفاوت باشی

چون ما خودمون میدونیم کی هستیم ولی اون فردی ک پشت کاربریه رو نه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
عزیزم هرچی لایق خودت بود گفتم نه کمتر نه بیشتر.جقیقت تلخه خب.زندگیه من خیلیم ودرسته.شما اگه خیلی بلد ...

تو یه مریض روانی عقده ای هستی که جات تو آشغالدونیه  فهمیدی؟ لیاقتت هم همون شوهر خیانت کارت هست بهش بچسب که به تو هم یه وقت خیانت نکنه بی وجود مریض توهمی 

@نی_نی_یار_پنج

جوابشو ندادین منم هرچی لایقش بود بارش کردم چون من زیر بار ظلم و بی عدالتی نمیرم حالا منو تعلیق کنیدلطفا 

تو یه مریض روانی عقده ای هستی که جات تو آشغالدونیه  فهمیدی؟ لیاقتت هم همون شوهر خیانت کارت هست ...

خب پس این توهین هایی که کردین و بهتون هم گفته بودم توهین نکنین پس قطعتون میکنم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar