2777
2789
عنوان

شپش😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 24 پست

یکی بشینه تخم هارو جدا کنه واست ازهمه چی بهتره منم دخترم از بقیه بچه هامیگیره هیچی به موهاش نمیزنم فقط تخم هارو جدامیکنم هرروز سرشو میگردم نمیزارم زیا شه گاهی وقتی یکی دوتا توسرش پیدامیکنم دیگه کاریش نمیشه کرد متاسفانه خیلی ها درگیر شدن و این همه محلول شیمیایی میخواد دائم استفاده کنی واسه بچه خیلی خطر داره من فقط هرروز سرشو میگردم درشون میارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مونت سرکه اینا نیس پوست سرتو نابود نکن

برید حموم قشنگ یک عالمه شامپو نرم کننده بزنید به سرتون بعد با شونه مخصوص شپش شونه کن و هر بار شونه بزن تو لگن آب شپشا رو خواهی دید مثل پشه هرروز این کارو کنید 

بعد شامپو مخصوص شپش بخرید و لوسیونش 

بشین موقع خواب تخم شپش های موی پسرتو دونه دونه بکن من اونقدر زیاد بود موهای دخترمم پر پشت اول کوتاه موتاه کردم بعد دونه دونه اون تارمو رو کلا با قیچی میبریدم 

این کارا رو رو موهای خودتم پیاده کن ،به خواهری مادری شوهری بدن تخمارو بردارن،تو خونه با سر بند کلاه روسری بکردین رو بالشاتون شال بنداز بخوابید 

همه چیزو باید ضدعفونی کنی مثل فاجعه هس،الان به غیر شما عرمی با شما رفت پ امد داشته هم احتمالا داره ،مثلا خواهر من از منو دخترم گرفت 

خونه رو هم هرروز جاروکن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
شامپو ضد شپش بزن و به سرتون حشره کش بزن و سریع برین حمام و توی یک روز دوبار برین حموم 

موهاي دختر من افتاده بود حتي پيف پاق هم زدم با نايلون پوشوندم نميرفت 

انقد هزينه كرده بودم لحاف تشكارو كاوراشونو جوشوندم رنگ و روشون رفت مجبور شدم سه مليون فقط پول ملافه و كاور لحاف تشك دادم دوباره 

از داروخونه و عطاري هم هر چي روغن و شامپو بود خريدم 

فقط كم ميشد ريشه كن نميشد

قطره ضد شپش كيميا خريدم بخدا خلااااص شدما

به خدا دروغم چیه روز دو بار هر روز بشور سر سه چهار روز از بین میرن همشون 

ماهم مشکوک به شپشیم آخه😂😂😂

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

ولی خیلی بده واقعا بچم شبا اصلا نمیتونست بخابه انقد میخاروند...دیشب کوتاه کردیم سرشو شامپو شپش زدم...امروز هم دونه دونه کشیدم بیرون تخم ها رو ...لامصب ها می‌چسبند به مو کنده هم نمیشن...

منم از مدرسه گرفته بودم رفتم دکتر شامپو و لوسیون نِلا مخصوص شپش و محلول شپش کشم بود اسمش یادم نیس خریدم لباسام ملافه ی تختمو با آب جوشوند مامانم شونمم انداختم دور همه جای اتاقمو با محلول ضدعفونی کردم

سرکه و سس مایونزم میزدم هر روز فک کنم یک هفته ای تموم شد خلاص شدم

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^