بچه ها من امروز سونو داشتم ۲۷ هفته و پنج روز بودم اما طبق اخربن پریرود دو روز عقب ترم...میخواستم ببینم الان باید طبق کدوم هفته هامو حساب کنم؟؟؟و اینکه وزن بچم ۹۹۴ گرم بود کسی تجربه ای داره ک چی مصرف کنم تا هفته ۳۲ بالای ۲ کیلو باشه؟
من ۲۶هفته ۶۴۰بود!!! امروزم ۳۶ هفتم سونو دادم ۳۲۰۰بود البته سونوها کاملا تقریبیه
من ۲۵هفته نوشت ۷۴۷ بود
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
لبنیات زیاد استفاده کن قرص مولتی ویتامین خارجی استفاده کن خرما هم خوبه آجیل هم.کلا هرچی اشتهات بالاتر باشه بچه تم بیشتر وزن میگیره. میوه و سبزی هم خیلی خوبه واس وزن گیری مخصوصا کاهو
بیل له تمام اینارو مصرف میکنم نمیدونم چرا همچیه؟؟عوضش تا الان خودم ده کیلو اضاف کردم ک میگن زیادیه ا ...
عزیزم وزنش تا اینجا ک خوبه ولی از الان دگ بیشتر وزن اضافه میکنه تا زایمان .برعکس من از اول زایمان فقط پنج کیلو اضافه کردم.وزن نی نی رو نمیدونم.ولی من مشکل زیاد داشتم و ب خاطرش چنبار رفتم بیمارستان فشارم میاد رو هفت و چن روز نمیتونم چیزی بخورم فقط سرم...ناراحتی اعصابم گرفتم متاسفانه.