2777
2789

بچه ها من ۴ساله ازدواج کردم قبل ازدواجم که خونه پدرم بودم اصلا برای من خرجی نمیکردن نه لباس انچنانی داشتم نه حتی ۱گرم طلا هیچی 

بعد ازدواجمم ی وام ازدواج گرفتنو ۱۰تومن گذاشتن روش برام جهیزیه گرفتن یعنی هیچچچ خرجی تو خونه پدرم برام نشد 

از وقتی ازدواج کردم همش دارن برای خواهرم خرج میکنن لباسای گرون همش پول میدن بهش کل سرویس خوابشو عوض کردن 

بعد الانممممم دارن براش ایفون ۱۳میخرن ۴۰میلیون 

من خیلی حالم بده 😣 شوهرم میگه دیگه باهاشون  حرف نزن برای تو هیچ خرجی نمیکردن حالا برای خواهرت چیکار میکنن 

منم خیلی ناراحتم واقعا دیگه دوست ندارم باهاشون حرف بزنم 

بنظرتون به روشون بیارم یا بدون هیچ حرفی اروم رابطمو کم کنم ؟؟

اینم بگم راهه دورم خیلی کمم میبینمشون 

۳شنبه هم پدرم برای کاری تنها داره میاد خونم

ناراحتیمو نشون بدم بهش؟؟

چون فکر میکنم اگه برای اون گوشی میخرن همون مبلغم باید به من بدن تا عدالت رعایت بشه شما چی میگین؟

اگه درامد و مشکل مالی نداشتین اون موقعی که مجرد بودی اره حق داری ناراحت باشی ولی به نظرم الان نمیتونی انتظار داشته باشه بهت پول بدن وقتی برای اون خرید کردن کلا بیخیال شو بعدشم مادرپدرتن غریبه که نیستن قشنگ بشین ناراحتیتو بگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه چیز از خدا بخواه که بی منته  انشاالله خدا بهترین چیزها رو بهت بده .اصلا نگو

عزیزم من هیچ مشکل مالی ندارم 

شوهرم برام ماشین خریده خودمم ایفون ۱۱ دارم طلا همه چی دارم 

اینا از روی حسادت نیست من دوست ندارم فرق بزارن 

میگم چون اون موقع نکردن الان میتونم برام جبران کنن 

پدرم الانم وضع مالی خیلی خوبی نداره داره وام میگیره برای خواهرم گوشی بگیره 

بچه ها اول همینن☺💔

خب یعنی چی من خیلی ناراحتم 

پارسال اومدن برای بچم سیسمونی خریدن اندازه همون مبلغ برای خواهرمم سرویس خوابشو کامل عوض کردن و ی سری وسایل برای اتاقش گرفتن 

عزیزم من هیچ مشکل مالی ندارم  شوهرم برام ماشین خریده خودمم ایفون ۱۱ دارم طلا همه چی دارم  ...

والله بابای منم فرق گذاشته همه چیز داده داداشم من حرفی نزدم خداروشکر خودمون وضع مالی مون خوبه .

اگر خودت وضعت خوبه چیزی نگو 

خدای جای حق نشسته

والله بابای منم فرق گذاشته همه چیز داده داداشم من حرفی نزدم خداروشکر خودمون وضع مالی مون خوبه . اگر ...

اخه میدونی برادر فرق داره 

همیشه برای پسر بیشتر خرج میکنن 

ولی خواهرم ۶سال ازم کوچیکتره خیلی میسوزونه منو 

فعلا هیچی نمیگم تا بابام بیاد اینجا 

بابام خیلی مرد خوبیه بهش بگم به منم میده ولی مامانم اصلا خوب نیست 

اون خواهرمو ببشتر دوست داره همه میدونن 

حرف بزن و ناراحتیت رو نشون بده شاید درست بشه اگه بدون حرفی سرد بشی باهاشون ممکنه که ادامه پیدا کنه❤️

اره بنظرم اگه چیزی نگم من مقصر میشم میگن الکی خودشو جدا کرد از ما 

چرا فکر میکنی تویی ک شوهرداری با خواهر مجردت باید ی اندازه برات خرج کنن؟ ...ب نظرم حساسی...اصلا هم ناراحتیتو ب پدرت ک مهمونته نگو بشدت ناراحت میشه و دیگه نمیاد خونت حس میکنه سرباره ...

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین