zeinab_raw_vegan مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 64 عنوان رژیم انلاین 3825 بازدید | 26 پست سلام دوستان خوبید رژیم انلاین کسی گرفته راضی بوده باشه؟؟ من خیلی اضافه وزن دارم لطفا اگه کسیو میشناسید معرفی کنیداونواع اقسام راه هارو رفتم خستم از اینکه خودم رژیم بکیرم میخوام برم زیر نظر متخصص یبار اصولی کم کنم 1401/03/02 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامی عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 11113 رژیم چرا دیگ الان همه بلد شدن رژیم کرمانی ۳۵۰ پول دادم ی کیلو هم کم نکردم چررررررت بود ۳ ماهه وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷ قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
_viva عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 12848 بنظرم حضوری برو پیش کارشناس یا متخصص تغذیه در کنارشم باشگاه برو یا ورزش یا پیاده روی داشته باش
هولوگرامی عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 11113 برنج نون حذف کن بجاش شلتوک بخور و سبزیجات وپروتیین وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷ قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
میم_سین_پوریان عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6677 من گرفتم دکتر کرمانی عالی بودالان لیمومی گرفتم خدا بگم چیکارش کنهمضخرف ترین رژیمه۱۴ قاشق برنج گذاشته براممنو مامانم باهم ۱۴ قاشق برنج نمیتونیم بخوریممعلوم نی رژیم چاقیه یا لاعری فارغ التحصیل رشته کامپیوتر دانشگاه تهران😍 در حال نومزد کردن😘 م 💍 پوریا ❤️ عروس خانوم اینده 👰🏻♀️😁
میم_سین_پوریان عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6677 رژیم چرا دیگ الان همه بلد شدن رژیم کرمانی ۳۵۰ پول دادم ی کیلو هم کم نکردم چرررررر ... کرمانی من باهاش ۳ ماهه ۱۰ کیلو حدودن کم کردمدرست میرفتی رژیمشو؟بنظرم ازمایش باید بری بدی چکاپ شی خطرناکه هاااا فارغ التحصیل رشته کامپیوتر دانشگاه تهران😍 در حال نومزد کردن😘 م 💍 پوریا ❤️ عروس خانوم اینده 👰🏻♀️😁
هولوگرامی عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 11113 کرمانی من باهاش ۳ ماهه ۱۰ کیلو حدودن کم کردم درست میرفتی رژیمشو؟ بنظرم ازمایش باید بری بدی چکاپ شی ... چکاپ بدم ؟چ ربطی داره آره درست میرفتم غذاش واسه وزن من زیاد بود من وزنم ۷۵ بودم الان ۶۶ کیلوام خودم کم کردم همرو رزیم کرمانی اکثر روزا ماکارونی بود اونم دولیوان یاپفیلا یا ۶ عددخرما درروز رد دادن دکترا وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷ قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
میم_سین_پوریان عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6677 چکاپ بدم ؟چ ربطی داره آره درست میرفتم غذاش واسه وزن من زیاد بود من وزنم ۷۵ بودم الان ۶ ... چکاب بده ممکنه مشکلی داشته باشی..مثل تیروییدچون هم من هم خاهرم با کرمانی تونسیم کم کنیمخاهرم ۲۵ کیلومن ۱۰ کیلوبعد کرمانی تو پنل شخصی میتونط غذاهارو تغییر بدی مثلا اگ تو برنامه زده ماکارونی تو میتونی تغییر بدی بشه لوبیا پلو اون مقدارشو واست انلاین حساب میکنه فارغ التحصیل رشته کامپیوتر دانشگاه تهران😍 در حال نومزد کردن😘 م 💍 پوریا ❤️ عروس خانوم اینده 👰🏻♀️😁
هولوگرامی عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 11113 چکاب بده ممکنه مشکلی داشته باشی..مثل تیرویید چون هم من هم خاهرم با کرمانی تونسیم کم کنیم خاهرم ۲۵ ... من اصلا رژیمشوقبول ندارم خودم بهتر وزن کم میکنم وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷ قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
لاغرم عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 4518 رژیم چرا دیگ الان همه بلد شدن رژیم کرمانی ۳۵۰ پول دادم ی کیلو هم کم نکردم چرررررر ... میشه برام بفرستش لطفا باهم پیش بریم حتما کم میکنیم رفتم تو را یادم فراموش ! فراموشتون نمیکنم دوستای نی نی سایتیم .. بدرود
لاغرم عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 4518 من گرفتم دکتر کرمانی عالی بود الان لیمومی گرفتم خدا بگم چیکارش کنه مضخرف ترین رژیمه ۱۴ قاشق برنج ... خب خوبه که چیش بدهمگه باهاش وزن کم نکردی بقیه با کمبود مواد غذایی و گرسنگی تو رژیم گلایه میکنن شمام یجور دیگهخیلی برام جالب بود مگه قد و وزنتون چنده رفتم تو را یادم فراموش ! فراموشتون نمیکنم دوستای نی نی سایتیم .. بدرود
لاغرم عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 4518 کرمانی من باهاش ۳ ماهه ۱۰ کیلو حدودن کم کردم درست میرفتی رژیمشو؟ بنظرم ازمایش باید بری بدی چکاپ شی ... میشه بگی چی خطرناکه یعنی کسی هیچ جوره با هزار و یک رژیم و اینا لاغرنشه واقعا مشکل جدی داره چون خودم دچارشم متاسفانه نمیدونم چکار کنم رفتم تو را یادم فراموش ! فراموشتون نمیکنم دوستای نی نی سایتیم .. بدرود
میم_سین_پوریان عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6677 میشه بگی چی خطرناکه یعنی کسی هیچ جوره با هزار و یک رژیم و اینا لاغرنشه واقعا مشکل جدی داره&nb ... به طور کلی اگر تا دو هفته با یک رژیم غذایی متعادل نتونستی حتی نیم کیلو وزن کم کنی یعنی بدنت مشکل جدی دارهمشکلات هم متفاوت هس برای هرکسیمثلا ممکنه مشکل تیروییدی داشته باشهیا مشکل جذب روده یا هزارو یکی دیگ ک از طریق ازمایشگات خون و مدفوع مشخص میشه فارغ التحصیل رشته کامپیوتر دانشگاه تهران😍 در حال نومزد کردن😘 م 💍 پوریا ❤️ عروس خانوم اینده 👰🏻♀️😁
میم_سین_پوریان عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6677 خب خوبه که چیش بده مگه باهاش وزن کم نکردی بقیه با کمبود مواد غذایی و گرسنگی تو رژیم گلایه می ... نه اصلا خوب نیسمن چون قبلن ۱۰ تا کم کرده بودم دیگ باید ازینجا ب بعد با برنج ۷ یا ۸ قاشق پیش برماگر دوباره بخام ۱۴ قاشق برنج بخورم وزنم بجای کم شدن اضافه میشه فارغ التحصیل رشته کامپیوتر دانشگاه تهران😍 در حال نومزد کردن😘 م 💍 پوریا ❤️ عروس خانوم اینده 👰🏻♀️😁
هولوگرامی عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 11113 میشه برام بفرستش لطفا باهم پیش بریم حتما کم میکنیم بیاواتساپ عزیزدلم منو تو شرایطمون عین همه بیالاغرکنیم لطفااا وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷ قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜