2777
2789

منم با اینکه سنی ندارم اینجوری زیاد میشم دکتر هم رفتم اما انگار نه انگار حالا میل به غذا داری ؟ 

خوشا به حال دختر پانزده سال ای که درگیر شد شکسته شد تهمت خورد قلبش در میان چشمای دیگری دزدیده شد اما همچنان برای خودش باقی ماند ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهههه همچین یهو سفت درد میگیره غذا خوردنم یادم میره

ببین من پنجشنبه شب اینجوری شدم ساعت دو شب بیمارستان بودم ببخشیدا بالا آوردم ولی میلم به غدا کم شد هر سه ماه اینجوری میشم سعی کن بالا بیاری شاید چیزی خوردی دیشب که اینجوری شدی دکتر هم برو 

خوشا به حال دختر پانزده سال ای که درگیر شد شکسته شد تهمت خورد قلبش در میان چشمای دیگری دزدیده شد اما همچنان برای خودش باقی ماند ...

حتما آزمایش بده برو دکتر بگو بنویسه من یک ماه درد داشتم البته استرس هم داشتم و اضطراب و عصاب هم تاثیر داشت یک ماه قرص کلدیسیم خوردم خوب نشد فاموتیدین خوردم خوب نشد تا آزمایش دادم گفت میکروب معده گرفتم خیلی بالا بود عددش ، کلی قرص و کپسول داد بهم دکتر آموکسی سیلین ۵۰۰ روزی ده تا قرص قبل عید اینجوری شدم  

حتما آزمایش بده برو دکتر بگو بنویسه من یک ماه درد داشتم البته استرس هم داشتم و اضطراب و عصاب هم تاثی ...

من یهویی شده بدخوریم نکردم پریودم هستم اصلا نایی ندارم دیگه

من یهویی شده بدخوریم نکردم پریودم هستم اصلا نایی ندارم دیگه

خب شاید به خاطر پریودی باشه