2777
2789
عنوان

‌‌جشن عقد

132 بازدید | 8 پست

من‌ از جشن نامزدی وجشن عقد بدم میاد ،خدایی هیچ لذتی برام نداره و بیشتر نگاه‌‌ها و جو سنگین ها را تحمل میکنم‌ ،وبیشترم به خاطر فامیل های فضولمون که از همه چیز میخواهند سر دربیارن

فقط جشن عروسی باشه همون فقط

حالا مادر و پدرم میخواهند برام جشن عقد بگیرن ،چقدر باید خودم را بکشم روی مخشون راه بروم که من جشن عقد نمی‌خوام 😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین ،خانواده‌ شما هم دوست دارن براتون جشن بگیرن

اره ولی من نمیخام ده تا جشن باشه..دلم مبخاد فقط ی روز باشه تموم شه بره..نامزدم یکم دستش خالیه ولی گفتم ک همین کارو بکنیم اونم از خداش بود..دلم مبخاد عقدکنیم ی جا کوچیک بگیریم شام بدیم و تمام ..عروسم ماه عسل

همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤🥲

ما کوردیم بعد برای طلا خیلی بهش گیر دادن دلم سوخت خیلی..خیلی مجلس پر از استرس بود.بابام طلا ریز ب چشمش نمیاد..همیشه برامون طلا زیاد میخرید من خودم دارم..ولی خیلی ب نامزدم گیر دادن

همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤🥲
ما کوردیم بعد برای طلا خیلی بهش گیر دادن دلم سوخت خیلی..خیلی مجلس پر از استرس بود.بابام طلا ریز ب چش ...

خوب نمیشه باهم بروید خرید‌ خانواده ها تو خرید طلا نباشن  ،نقره سنگین به جای طلا بخرید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792