2777
2789
عنوان

بی بی چک

557 بازدید | 52 پست

سلام کسی بوده بی بی چکش مثبت شده باشه ولی حامله نباشه؟

من بچه سومم اصلا نمیخواستم دومی ۵ماهشه شیرش میدم

جلوگیریم میکردم اصلا نمیدونم چی شد

کاش بمیرم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

اخه چرا اینجور مگی منی که سه ساله منتظرم 🥲شب و روز دعا مکنم نی نی بیارم ولی نمشه خدارو شکر کن انقد دوست داره انشاالله موقعیت سه تا بچه برات جور میشه

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بلافاصله خط انداخت؟

اره بخدا

هر دوتاش باهم قرمز پر رنگ شد

هی همیشه مادرشوهرم مادرم همه میگفتن مواظب باش شیردهی حامله نشی باورم نمیشد ولییی بازم با کاندوم جلوگیری میکردم

ای خدا تازه نوبت دندونپزشکی داشتم

رژیم گرفته بودم

دوباره باید بترکم

نابودم اصلا

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
برای من پیش نیومده مثبت کاذب نمیدونم،از پریودیت گذشته؟؟

اره ۳روز عقب انداختم تازه من تو شیردهی پری میشدم ودوماه بود که پری مرتب شده بود

اخه چرا اینجور مگی منی که سه ساله منتظرم 🥲شب و روز دعا مکنم نی نی بیارم ولی نمشه خدارو شکر کن انقد ...

عزیزم نمیدونم دقیقا حکمت خدا چیه

با جلوگیری باردار شدی؟چطوری لخه

حتما کاندوم سوراخ بوده خیلی استرس دارم اومدم آز بدم کاش منفی باشه

اره بخدا هر دوتاش باهم قرمز پر رنگ شد هی همیشه مادرشوهرم مادرم همه میگفتن مواظب باش شیردهی حامله ن ...

میدونم شوکه شدی. خودم تو شرایطت بودم. برو آزمایش بده. و خدا رو برای نعمتی که بی تقاضا بهت داده شکر کن.