2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 40 پست
از کجا فهمیدی دختر؟ 

زنگ زدم پرسیدم که تعداد و کیفیت و جنسیتشون چیه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  🤲🏻🤲🏻💜💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۶ بار آی وی اف کردم تا بالاخره شد و تعیین جنسیت نکردم برام مهم نبود ولی به لطف خدا یه دوقلوی دختر ...

خوش به سعادتت کاش برای منم حداقل یه پسر توشون بود 

سالم و باکیفیت 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  🤲🏻🤲🏻💜💜
اره  بهم نگفته بود  فکر میکردم من مشکل دارم  من ازدواج اولمه  همسرم ازدواج د ...

خاله منم طفلی شوهر اولش مشکل داشت هرکار کردن نشد جدا شدن همسر دومش هم وازکتومی کرد بود نگفته بعد دکتر میگ مطمن باش همسرت وازکتومی کرد بعد میاد میگه به همسرش اونم میگذبچه هام شرط گذاشتن وازکتومی کنم بعد زن بگیرم  

ایشالا قسمتت میشه

اخه هنوز چیزی نشده انتقال نداده میگه ناراحتی برو‌خونه بابات 

عقب مونده نمیدونه به خودش بستگی داره 

بی فرهنگن بس که 

من موندم با این انتخابم 🙁🙁

خاله منم طفلی شوهر اولش مشکل داشت هرکار کردن نشد جدا شدن همسر دومش هم وازکتومی کرد بود نگفته بعد دکت ...

پسر این بزرگ نیس اخه بگم بچه ش گفته 

طفلی پسر خونده م بیشتر با منه طرف منه 

اخه هنوز چیزی نشده انتقال نداده میگه ناراحتی برو‌خونه بابات  عقب مونده نمیدونه به خودش بستگی د ...

به نظرم با این شرایط اینقدر برای بچه دار شدن اصرار نکن تا حداقل از انتخابت مطمئن بشی

به نظرم با این شرایط اینقدر برای بچه دار شدن اصرار نکن تا حداقل از انتخابت مطمئن بشی

از یه طرفم ۲۹ سالمه و 

از طرف خانواده ی خودمم تو فشارم 

مجبورم زندگی کنم مگر اینکه قید همه چیزو بزنم 

پسر این بزرگ نیس اخه بگم بچه ش گفته  طفلی پسر خونده م بیشتر با منه طرف منه

خداذوشکر حدقل به عنوان پسرت بزرگش میکنی

مطمعنم اگر مهربون نبودی این اقا پسر طرفت نبود عزیزم ناراحت نباش هم دختر داری هم پسر

-
پ چرا وازکتومی کرد این خودش خیانت در ازدواج

چون قبل من هزار جور دوست دختر پلنگ و‌ خراب داشته میترسیده که اونا ازش بچه دار بشن 

پ چرا وازکتومی کرد این خودش خیانت در ازدواج

جالب اینجاست هیچوقتم نمیگفت 

همیشه میگفت عرضه نداری بچه بیاری 

خداذوشکر حدقل به عنوان پسرت بزرگش میکنی مطمعنم اگر مهربون نبودی این اقا پسر طرفت نبود عزیزم ناراحت ...

من واقعا برام اهمیت نداره 

نهایتش بچه مو برمیدارم از ایران میرم 

اما حرف اطرافیان همسرم سنگینه

سلام عزیزم منم با شما بودم یه ده روزی جلوتر متاسفانه جواب پانچر منم مثل شما شده یه سیکل بیشتر برای انتقال جنین ندارم توکلم به خداس ان شاالله انتقال رو با موفقیت انجام بدی نگران نباش چون گزینه کمی داری و فقط یه شانس داری از دکتر بخواه تا می‌تونه راههای که جنین بهتر به رحم بچسبه رو برات انجام بده پی از پی ، خراش ، و هر چیزی که خودش صلاح میدونه ولی حتما انجام بده یکم اذیت میشی ولی بعد که نتیجه گرفتی میبینی ارزش داره منم می‌خوام به دکترم بگم برام خراش انجام بده تمام تلاشم رو میکنم 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه