2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 40 پست
من واقعا برام اهمیت نداره  نهایتش بچه مو برمیدارم از ایران میرم  اما حرف اطرافیان همسرم ...

چرا عزیزم از ایران بری، 

فدات شم منم خواهرام پسر دارن من پسر ندارم همش زخم زبون میزنن سپردم به خدا

-
چرا عزیزم از ایران بری،  فدات شم منم خواهرام پسر دارن من پسر ندارم همش زخم زبون میزنن سپردم به ...

چندتادخترداری؟؟؟

خدایاشکرت بابت همه چیز......انچه دلم خواست نه ان میشود.هرانچه خداخواست ان میشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندتادخترداری؟؟؟

دوتا 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  🤲🏻🤲🏻💜💜
چرا عزیزم از ایران بری،  فدات شم منم خواهرام پسر دارن من پسر ندارم همش زخم زبون میزنن سپردم به ...

امان از این زخم زبونا 

صبح همسرم میگه اشکال نداره دختر شد

چون خیلی افتادم جلو

میخواستم ۷۰۰ میلیون هزینه گوساله و طلا و جشن کنم 

😭😭😭😭 دلم سوخت انگار به من چه 

خودش از ازدواج قبلش یه پسر داره 

امیدوارم پسری بشه براش مثل خودش 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  🤲🏻🤲🏻💜💜
سلام عزیزم منم با شما بودم یه ده روزی جلوتر متاسفانه جواب پانچر منم مثل شما شده یه سیکل بیشتر برای ا ...

شما هم تعیین جنسیت کردی؟ 

کاش هزینه تعیین جنسیت نمیکردم 

شوهرم با اعتماد به نفس میگفت طایفه ما فقط پسر پس میندازه 

اره جون عمه ش دیدیم 

حالا هم مقصر منم انگار 

شیطونه میگه کلا بی خیال همه چیز بشم و حسرت و گناهم گردن این طایفه و همسر هم تو این دنیا هم تو اون دنیا 😭😂😂😂

شما هم تعیین جنسیت کردی؟  کاش هزینه تعیین جنسیت نمیکردم  شوهرم با اعتماد به نفس میگفت طا ...

نه عزیزم من تعیین جنسیت نکردم دکتر قبلش گفت تو مرحله تعیین جنسیت احتمال از بین رفتن جنین زیاد هست اسپرم شوهرم خیلی ضعیف بود میکرو انجام دادم جنینای همه بدرد نخور و بی کیفیت بود فقط سه تاش گریدش خوب بود همون فریز کردن احتمالا اسپرم شوهر شما هم ضعیف بوده چون تخمکت خوب بود بهش بگو جنسیت نود و پنج درصد ازاسپرم تاثیر میگیره اون پنج درصد دیگه هم بستگی به بدن زن داره که اسیدی باشه یا قلیایی با لقاح مصنوعی زن نقشی توی تشکیل جنسیت ندارن چون فقط کروموزوم ایکس داره براش توضیح بده که الکی مغرور نباشه

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
نه عزیزم من تعیین جنسیت نکردم دکتر قبلش گفت تو مرحله تعیین جنسیت احتمال از بین رفتن جنین زیاد هست اس ...

کاش بفهمن اینو واقعا 

مشکلی نداره که میخوام انتقالش بدم 

مشکل من نداشتن صداقت و حرفای سنگین و هیچی نشده بی ارزش دیدن طفل معصوم منه 

الهی که پسرش به سرش تاج بزنه 

اما این حد بی انصافی هنوز هیچی نشده قلبمو شکونده 

حتی نمیتونم تو صورتش که انقد عاشقانه دوسش دارم نگاه کنم 

از دیروز کلا عوض شدم 

دست خودمم نیست 

هرچی ام بخواد خوبی کنه و از دلم در بیاره بی فایدس

چون هنوز قبل از تخمک کشی و لقاح به مشاوره ژنتیک گفت جنین های دخترو بریزید دور 

من گفتم نه 😭😭

نه عزیزم من تعیین جنسیت نکردم دکتر قبلش گفت تو مرحله تعیین جنسیت احتمال از بین رفتن جنین زیاد هست اس ...

از یه طرفم نمیفهمه خودش از  یه دختر زاده شده 

و‌ پسرش از یه دختر زاده شده 

یا تا آخر عمر لنگ یه دخترن آقایون 

نمیدونم چرا چطور دلش اومد حتی به زبون بیاره 

کاش بفهمن اینو واقعا  مشکلی نداره که میخوام انتقالش بدم  مشکل من نداشتن صداقت و حرفای سن ...

بعضیا هنوز توی دوران جاهلیت خودشون گیر کردن با یه باد و غروری حرف میزنن انگار دنیا رو فتح کردن غصه نخور گلم چون ناشکری کرد این شد تعداد جنین کم، بهش بگو برو خدا رو شکر کن همینم تشکیل شد اینقدر به خودت امیدوار نباش شاید جنین پسر تشکیل میشد و با مشکل دنیا میومد چون اسپرمش مشکل داره من قبلاً دوبار انتقال دادم پسر بود و سه ماهه از بین رفتن دکتر گفت احتمالا اگر دنیا میومد مشکل دار بوده چون نطفه از اول با نقص شکل گرفته به خاطر معیوب بودن اسپرم هم بود، عیبی نداره بذار با عقاید پوچ خودش زندگی کنه به فکر خودت باش داروهایی که استفاده کردی یکم آدم رو افسرده و عصبی می‌کنه منم کلا اعصاب ندارم به هیچ چیز فکر نمیکنم به شوهرم هم گفتم زیاد پا پیچ من نباش چند مدتی تا یکم حالم بهتر بشه منم حس تو رو دارم نسبت به شوهرم ولی میگم از اثرات داروهام هست اونا هم باید درک کنن که متاسفانه حالیشون نیست هر چی تو سرشون هست رو به زبون میارن اصلا به حرفای خودش و بقیه توجه نکن 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

خوبی پیاماتو خوندم از  ده تخمک فقط دوجنین شد یعنی ، یعنی شوهرت وازکتومی کرده نمیشدی حامله بعد چطور با ای وی اف پس نمونه گرفتن،  خدای من چه عجیب به تو نگفته ، بعدم  پسر چیه اخه من از خدا میترسم وگرنه تعیین جنسیت دختر میکردم اون قدیم بود میگفتن پسر پشت الان دختر   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خوبی پیاماتو خوندم از  ده تخمک فقط دوجنین شد یعنی ، یعنی شوهرت وازکتومی کرده نمیشدی حامله بعد چ ...

خداییش حرفش ناب بود