2777
2789
عنوان

سوال درمورد نوزاد خرگوش...

1628 بازدید | 74 پست

3روزی هست خرگوشم زایمان کرده 

3روزه بهشون شیر میدم و میزارمشون لای ی شال نرم 

اما جدا ازمادر

چون مادره پاشو میزاشت روشون و هی صدا میدادن و سرد سرد بودن و هرچی صبرکردم اصلا اخت نشد باهاشون و مجبورشدم جداکنم 

الان بنظرتون بچه هاش اوکین؟ چون گرمه بندشون و صدا اصلا نمیدن و شیر میدم و یکم وول میخورن و میخابن و یکم پرز ریزم دراوردن و ی کوچولو بزرگ شدن خیلی کم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا عکسشونو بزار

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍
ببینمشووون ازدامپزشک بپرس عزیزم یامقاله بخون

خوندم مقاله زیاد ولی خرگوش من اولا خیلی خوب بود میومد بغلت و.. بعدش حالتاش وحشی شد و فرار میکنه 

اسمشوصدا میزنی گوش. میده و میفهمه کلا اسمشو میدونه  و یا اینک فقط تو قفس یا دسشویی کارشو میکنه و... 

ولی عاطفه ای ب بچه هاش نداش و ترسیدم بخورتشون 

بعد شنیدم 5تا8تا بچه میارن ولی 3تا بود ترسیدم خورده باشه اونارو... بعد پا میزاش روشون و اصلا مهم نبود واسش بچه ها 

تنها سوالم اینه الان اینا اوکی شدن مشکلی پیش نمیاد؟ 

من نمیدونستم خرگوش ادرار داره خریدیم آوردیم یکی دو روز بعد ردش کردم رفت خیلیم کوچیک بود، اسی شما واسه ادرارش چیکارمیکنی؟ 

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍
خوندم مقاله زیاد ولی خرگوش من اولا خیلی خوب بود میومد بغلت و.. بعدش حالتاش وحشی شد و فرار میکنه  ...

شیرخشک میدی یا شیر گاو

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
کاش جداشون نمیکردی بالاخره اونا طبق غریزه خودشون رفتارمیکنن وبالاخره به بچه هاش شیر میداد

شیر نمیدن بعضیاشون میخورن حتی بچه هاشونو

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
من نمیدونستم خرگوش ادرار داره خریدیم آوردیم یکی دو روز بعد ردش کردم رفت خیلیم کوچیک بود، اسی شما واس ...

خرگوش من اگ ازاد باشه میره تو دسشویی واسه هردونمونش اگ تو قفسش باشه دیگ همونجا