ما درحالی که غمگین بودیم، دیگران رو تسلی دادیم!درحالی که شکست خورده بودیم به دیگران امید دادیم!درحالی که نمیتونستیم لبخند بزنیم، دیگران رو خندوندیم!با ما از قوی بودن حرف نزنید...🥲
یعنی واقعا میتونی خرجش کنی درسته پیداش کردی ولی نمیترسی صاحبش بگه ایشالا هرکی پیدا کرده و خورده هناق شه واسش🤔
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که بهوسیله احسان الهى به آنها، غافلگیر مىشوند و به سبب پردهپوشى خدا بر آنها مغرور مىگردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مىخورند؛ و خداوند هیچکس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمتها و ترک عقوبت) نیازموده است .
هرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
اگه من بودم با این شانسم میومدم برش دارم خشتکمم پاره میشد پونصدم باید میداد شلوار
دهنت🤣🤣🤣
ما درحالی که غمگین بودیم، دیگران رو تسلی دادیم!درحالی که شکست خورده بودیم به دیگران امید دادیم!درحالی که نمیتونستیم لبخند بزنیم، دیگران رو خندوندیم!با ما از قوی بودن حرف نزنید...🥲