2777
2789
عنوان

این سکه رو پیدا کردم چقد می ارزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 38 پست
اسی مث اینکه قیمتش کمه حتما صاحبش پولدار نیست بهش احتیاج داره برو بذار سرجاش

افتاده بود در حیاط ب همسایه ها گفتن

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
کی گفته میخام بفروشم؟من بچه کوچک دارم عزیزم شیر میدم..کنجکاو بودم

عزیز دلم پس ببخش قضاوت کردم

هرچی هست اگه امیدی به پیدا کردن صاحبش نیست بده ه نیازمندی که واقعا مستحقه که حداقل ثوابش بره به صاحبش

اصولا میگن از رو زمین بر ندارین که مسئولیتش نیفته به گردنتون

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افتاده بود در حیاط ب همسایه ها گفتن

گفتم

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
عزیز دلم پس ببخش قضاوت کردم هرچی هست اگه امیدی به پیدا کردن صاحبش نیست بده ه نیازمندی که واقعا مستح ...

پیش میاد اشکالی نداره..سپردم بپرسن کی چیزی گم کرده بیان بگیرن

نمیخایی صاحبش پیدا کنی؟

چرا..حتمن مال همسایه هاس

خب اگه میدونی پس بده...چرا قیمت میگیری

رمال ک نیستم بدونم مال کیه گفتم حتمن مال اوناس..ببخشید😐

من یه بار ده هزار تومن پیدا کردم دیدم دارم از خوشحالی میمیرم بردم گذاشتم سرجاش

😂😂داریم با شوهرم کامنتارو میخونم میخندیم