2777
2789
عنوان

روش قدیمی برای تشخیص بارداری 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 124898 بازدید | 132 پست
تنبلي تخمدان 

برای تنبلی تخمدان اولا به هیچ عنوان در زمان پریودی حمام نکنین دوما در دسشویی خودتون رو به هیچ وجه با اب سرد نشورین

شاه تره و بومادران رو دم کن بخور روزی سه بار قبل از وعده های غذایی

لطفا خواهشا سونو نرین 

سلام شما عفونت لوله داری که تو سونو نشون نمیده ابدا پیش یه ماما خانگی برین واستون شیاف میدن عفونت بر ...

عزیز من عکس رنگی هم گرفتم هیچی دیده نشده بلاخره عقونت یه علائمی داره دیگه من سالمم

شوهرم ولی چکاپ نشده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بهتربن راه حل رو بهتون گفتم باز خودتون هر جور دوس دارین

سلام میشه درخواست دوستیمو قبول کنید، میخام از اطلاعاتتون استفاده کنم

راهکارهاتون خیلی نزدیک به طب مفیده

بر چشم و زبان خوب، رحمت🏡🌱
من تا چند روز حالم خرابه شبا ميشينم گريه ميكنم بيچاره شوهرم تا صبح فقط ارومم ميكنه دلم براش ميسوزه � ...

چند سالته؟ به بدنت اعتناد کن. بدن ما هوشمنده. ببین با چه پیچیدگی ای وقتی نفس میکشیم اکسیژن رو جذب میکنه به همه ی سلولای بدن میرسونه.یا وقتی غذا میخوری ما فقط میجوییم و قورت میدیم ،بدت با چه هوشمندی انتخاب میکنه و مواد رو از هم جدا و جذب و دفع میکنه. به بدنت اعتماد کن و تو تصور و رویاهات خودت رو با بچه توصر کن. مدیتیشن کن و جملات تاکییدی بگو.بگو من به زودی مادر میشم. بگو من اصلا مادر هستم‌.

شما هم عفونت لوله داری بجای وقت گذاشتن به دکترا به مدت سه چهار ده سال سه ماه تحت نظر مامای خانگی باش ...

مامای خانگی مطمئن از کجا بیاریم😑من رفتم پیش یه خانم طب سنتی قدیمی.یه داروگیاهی برا عفونت داد دو ماه پیش فعلا که نمیدونم نتیجه چی بشه