2777
2789
عنوان

اصلا هنگ کردم نمی دونم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 145384 بازدید | 293 پست
ببخشید شما صبح پای درد دل ایشون بودین، مستقیما باهاتون صحبت کردن و براتون تعریف کردن. بعد چرا از روی دفترش داری خلاصه برداری میکنی؟ یا اون شرح قشنگ چایی دم کردن و نون کشمشی که انقدر با ظرافت نوشته شده بود، خاطره ی ایشون بوده یا خود شما ولی به قلم اون خانم؟؟؟!!
‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من موندم این خانمه برای نجات دخترش چرا کاری نکرد؟ البته با فرض واقعی بودن داستان
چرا زنگ نزد به اورژانس اجتماعی .. مددکارها .. انجمن حمایت از کودکان
بالاخره ازار جنسی توسط محارم کم چیزی نیست .. با یه ازمایش ثابت میشد و چوب تو استین باباهه میکردن

کلا اگه داستان واقعی بود مقصر اصلی این زندگی خود زنه بود .. بس که تو همه مراحل زندگی منفعل و شل و ول بود😑
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
دوستان من خواستم شرایط اون خانم رو موقع تعریف کردن داستانش بگم. هرکسی دوست داره فکر کنه واقعی نیست فکر کنه اصلا اینا اینجا اتفاق نیافتاده برای من مهم اینه که حرفهای اون خانم رو عین حقیقت اما به طور خلاصع گفتم. خدمتتون هم گفتم که هم دفترش دستمه هم خود خانم رو خوب خوب میشناسم. راستی فیلمی هم که براش فرستاده بودن رو دیدم. در مورد مدد کار هم باور کنین ازش اصلا نپرسیدم واقعا واقعا خودم هم هنگ بودم و دختر کوچیکش رو نخواست پیش خودش نگه داره گفت نمیخواستم هیچی ازونا برام بمونه. هیچی حتی گفت که وقتی دیدشون بعد از مدتی طولانی اومده بودن دیدنش و البته ایشون سه ماه بعد این ماجرا افسردگی شدید داشتن که آقا از این مساله استفاده کرده بوده
تازه ایشون گویا حداقل 5 سال میدونستن این رابطه رو! جرم زنای با محارم میدونین چقدر سنگینه؟؟؟ توی اینهمه سال اونم تو خونه خودش نمیتونسته یه مدرکی بدست بیاره و پدر مرده رو دربیاره؟؟
‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!
من امروز زمان خیلی کمی داشتم باهاش صحبت کنم وقتی هم اومدم بیرون خودش دفتر رو بهم داد خودش گفت بنویس من پا به پای خلاصه کردن متن گریه کردم. قبلا هم گفتم من اگر میخواستم دروغ بگم یا داستان بسازم قطعا نه اینجا اینکارو میکردم نه دوست داشتم دوباره دوستان همیشه در صحنه تمامی پست های تاراحت کننده دیگه که میانمسخره میکنن یا میگن دروغ میگی و نجبورتمیکنن تاپیک رو تعطیل کنی بیان ایتجا اسید اوریک یا هر سم دیگه ای بخورن
در مورد شکایت و این چیزا من متوجه شدم که این خانم میخواد از همه چیز جدا باشه اما انگار دلش پیش بچه هاشه و هنوزم باور نکرده با خونه بهم ریختش با اون دستی که تو آیینه زده بود این حدس رو زدم که اگر احساسی نبود پس چی بود و ضمن اینکه یه حرفی خودش اول کتاب نوشته که میگه زن بی پناه بی پناهه پشتیبان نداره پس نه میتونه دیوار جابجا کنه نه میتونه مثل یه شیر نر قوی باشه زن زنه لطیفه و پر از احساس. این عین جمله اولیه که نوشته
ضمن اینکه قسم خوردم عین چیزهایی که شنیدم و توی نوشته هاش خوندم رو گذاشتم عین عین خودشون رو من فکر کردم با این داستان شاید درس عبرتی بشیم برای کسانی که به قول دوستمون زود ازدواج میکنن و برای فرار از تنهایی پناه میبرن به هرکسی یا از ترس اینکه مردم چی میگن زندگیشون رو خراب میکنن
این ادم منفعل و اویزون اول باید خودشو درمان میکرد بعد بچه دار میشد 😐
یه دخترشو که انداخت تو بغل باباش و رسما پورن استارش کرد ... یه دخترشم که بی گناه ویلون سیلونش کرد و معلوم نیست چه اینده ای داشته باشه طفلک😐
خب زن بیمار ، پاشو برو درمان کن دختراتو نجات بده حداقل
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
لیلا مامان بهراد من اصلا خوشم نمیاد توی تمامی پست ها میایی میگی دروغه من پاسخ همه رو دادم و گفتم هر سوالی هست بپرسن از وجود بعضی کاربرا بازار شما رونق پیدا نمیکنه از وجود همه کاربرایی که میان درد دل میکنن حرف حقیقت و تلخ میزنن بازار شما رونق پیدا میکنه که دست بندازی و شروع کنی مسخره کردن