2777
2789
عنوان

اصلا هنگ کردم نمی دونم چی بگم

145384 بازدید | 293 پست
سلام بچه ها امروز یه داستانی رو شنیدم که اگر خود طرف رو نمی شناختم و زندگی خودش نبود می گفتم دروغ میگه خالی بندیه. اصلا در مخیله ام نمی گنجه همچین چیزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونطور که قبلاً هم گفتم مترجم زبان انگلیسی و فرانسه هستم و به طور همزمان هم کار ترجمه انجام می دم. شش ماه پیش به صورت تصادفی با کسی آشنا شدم که نیاز به مترجم همزمان برای مهمونای خارجیش برای کارش داشت. یه خانم خیلی با شخصیت که بعد از چند جلسه تنها چیزی که فهمیدم این بود که تنها زندگی می کرد و با زحمت فراوون داشت گلیم خودش رو از آب بیرون می کشید
چندین بار با هم رفتیم هتل استقلال هتل لاله یا حتی باغ مسعودیه بهارستان به خاطر کارش و همه اش هم جمعی بود و من تنها کار مترجم رو انجام می دادم. یه مدتی که مهموناشون رفتن فقط از طریق مجازی با هم ارتباط داشتیم تا اینکه دوباره یک ماه پیش بحث کار پیش اومد و مهمانان جدید ایشون
توی جلسه اول مشخص شد که ایشون مجبورن برای کارشون و ارائه کارشون در جلسه ی خارج از کشور زبان انگلیسیشون رو تقویت کنن در حقیقت باید از اول پایه و بنا رو درست می کردن در نتیجه منو خونشون دعوت کردن که با هم در مورد تدریس صحبت کنیم و به یه توافقی برسیم که ایشون توی شش ماه بتونن انگلیسی صحبت کنن