2777
2789
عنوان

اصلا هنگ کردم نمی دونم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 145384 بازدید | 293 پست
زویا اگه شرایطشو داری کمکش کن.بگو بریم پیش روانشناس باهات حرف بزنه یکم ارومتر شی.با روانشناس هماهنگ کن بگو ازش تستی چیزی بگیره.شاید ازین توهما بهش دست میداده که شوهرشو دخترش ولش کردن.نیمشه یه طرفه قضاوت کرد .مطمعنا مرده و دختره هم حرفایی دارن
"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ لى کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ"
اخه مگه میشه ادم صدا دخترشو شوهرشو بشنوه و نره تواتاق .چجور سرکرده تا صبح.امکان نداره
"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ لى کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بنده خدا خیلی زجر کشیده.کسیو نداشته حمایتش کنه.روانشو ازردن.بنظرم توهم زده مشکل روانی پیدا کرده.
خانم ها بنظرتون از این دست ادمهای کثیف واقعا وجود داره تو اجتماع؟البته به جز اون مواردی که رسانه ای میشن و تو سایتها میخونیم
چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
وای یعنی موندم چی بگم اگه داستان واقعی باشه که بعید میدونم آخه کدوم مادری در مورد بچه ها انقدر راحت میگذره و میگه نمیخوام چیزی از اونا تو زندگیم بمونه ؟؟؟!!!!! انگار نه انگار که اونا دختراشن همیچین بزرگ هم نبودن والا منم تا 4 یا 5 سالگی بابام حموم میبردمون اما یک پدر سالم به بچش نظر نداره تازه همیشه مراقب دخترش که ضربه نخوره این خانوم قشنگ از اول خودشو کنار کشیده خیلی ازدخترا تو سن بلوغ ممکن وقتی مادر جون و خوشگل دارن به مادرشون حسادت کنن من خودم با مامانم میرفتیم بیرون میگفتن خواهرین و کلی از مامانم تعریف میکردن یا زن عموم و دخترش هم همین طوری بودن راستش تو دلم به مامانم حسودیم میشد اما محبت مامانم انقدر بود که نمیتونستم ازش فاصله بگیرم الانم خیلی با هم جوریم پس مادر با محبتش بچشو جذب میکنه این خانوم کلا خودش خیلی ایراد داشته نتونسته از دختراش نگه داری کنه
در کل هنوزم هنگم . و هنوزم میگم اگه واقعی باشه این مادر خودش مقصر بوده . چون نه مادری کرده نه شناختی از همسرش داشته . کلا حال ادم بد میشه اینا رو میشنوه .
چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
باالخذه کارش درست نبوده مردا این حسو دارن دست خودشونم نیس گاهی وقتاش...اون مرد زنش بیشتر سرکار بوده و شوهره از دخترا مراقبت میکرده ...تحریک که شده جایی نداشته دخترشو اذیت کرده نمیدونم حرفم درسته یا نه هنگ کردم بخدا
زویا باباهه نظر بد داشته دختربچه چرا باید لذت ببره؟!؟!اگه بگن پدر به دخترش تجاوز کرده من باور میکنم اما رابطه دوطرفه با علاقه خیلی عجیب و غیرمنطقیه دختربچه اگه رابطه پدر و مادر رو ببینه حالش بد میشه بعد خودش بیاد اینکارو بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدم من فقط تو یه رمان باور میکنم که نقش اول داستان صد در صد مظلوم و بی تقصیره تو واقعیت ابدا این نیست
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘