2777
2789
دورت بگردم بااین حرفای دل گرم کنندت راستش سونو ک رفتم برا اقدام دکترم گف دوتا فولیکول داری ممکنه چن ...

ای جانم پس همونه😍😍😍 انشالله سالم بقلت بیان منم مجردم ولی عاشق دوقلوام 😍😍  سر زایمانت اگ یادم بودی البته میدونم شاید یادتت بره چون خیلی موندع ب زایمانت برام دعا کن 😍😉 اگ منم توانشو داشته باشم دراینده و اگ وضعیت زندگیم خوب بود خدا بهم بده مرسی💗💗💗

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالله عزیزم برات از ته دل میخوام خدا صلاحشو اگ میدونه بهت بده

فداتشم گلم ایشالا کوچولو های توام صحیح وسالم بدنیا بیان وحال هر سه تون خوب باشه 

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
بارداریم خیلی سخت نبود وقتی بدنیا اومدن دخترم کمکم بود

من بچه اولمه خب خداروشکر صحیح و سالم ب دنیا بیان ادم دید خیلی سخت میشه از نون شبش میزنه پرستار میگیره

ای جانم پس همونه😍😍😍 انشالله سالم بقلت بیان منم مجردم ولی عاشق دوقلوام 😍😍  سر زایمانت اگ یا ...

قربونت برم چشم انشالله ک یادم بمونه حتما برات دعاومیکنم

قربونت برم چشم انشالله ک یادم بمونه حتما برات دعاومیکنم

💖💖فدایی داری 💋💗

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
فدات بشم انشالله

💞💞 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!