2777
2789
این فکرا طبیعیه من تا روز زایمان همش میترسیدم زود به دنیا نیان تو دستگاه نرن رشدشون خوبه به هم چسبید ...

واقعا شایدم هنوز تازه فهمیدم دوتاام هم تو شوکم هم تو استرس یکم بگذره عادت میکنم انشالله همه بچه ها صحیح و سالم ب دنیا بیان برامنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودمو داداشم دوقلو نا همسان 

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂

من میخوام با قرص کلومیفن باردار شم دوقلو میشه برام دعا کنین بشه توروخدا 🥺

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
عزیزم درکت میکنم من وقتی فهمیدم دوقلو باردارم یجورایی هم خوشحال بودم هم ناراحت برا سقط هم رفتم اما ت ...

خوب کردی سقط نکردی گناه دارن من التماس میکنم خداردخودش کمک کنه این ی ماه ۴۰ روزم رد بشه خطر سقط نباشه

منم تو هفته هفتمم چن روز دیگ میرم ۸ دیروز برا تشکیل قلب رفتم فهمیدم دوقلوان و تو دوتا ساک جدا و ناهم ...

نترس خاهر نگا ب ضعیف بودنت نکن ، وقتی خداا توی دامنت انداخته حتما حتما میدونع توانشو و اراده شو وقوتشوو داری بهت داده معطن باش خودشم حواسش هس بت خیالت تخت ـ هروقت دلت لرزیدترس اومد ب وجودت حرف منو ب یادت بیار 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
واقعا شایدم هنوز تازه فهمیدم دوتاام هم تو شوکم هم تو استرس یکم بگذره عادت میکنم انشالله همه بچه ها ص ...

انشاله عزیزم بسپر بخدا.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
انشالله که خدابهت میده ولی استرس داره 

همه چیشو ب جون میخرم فقط خداکنه بشه😔

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
نترس خاهر نگا ب ضعیف بودنت نکن ، وقتی خداا توی دامنت انداخته حتما حتما میدونع توانشو و اراده شو وقوت ...

دورت بگردم بااین حرفای دل گرم کنندت راستش سونو ک رفتم برا اقدام دکترم گف دوتا فولیکول داری ممکنه چن قلو بشه بزار رد بشه این سیکل بعد اقدام کن اومدم ب خدا گفتم خدایا همچی دست خودت اگ توانشو تو من میبینی بهم دوقلو بده اگه نمیبینی یدونه بده با دعاهای شما انشالله ک حاملگی بی خطری رو پشت سر میزارم

دورت بگردم بااین حرفای دل گرم کنندت راستش سونو ک رفتم برا اقدام دکترم گف دوتا فولیکول داری ممکنه چن ...

سونو برای اقدام رو چه موقع رفتی؟تو پریودی؟و اسم سونو چیبودهزینش چقد شد میشع ب منم بگی برم