2777
2789

هچ کدوم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی؟میشه جوابم رو بدی امشب با خوندن تاپیکات خییییلی گریه کردم من همونم که یه مدت توی تلگرام باهام درد و دل میکردی  همونکه بعد یکسال قهر به زندگی برگشتم و تو هم دلت میخواست بدونی چکار کنی که برگردی یادته یدفعه که دلت میگرفت بهم پیام میدادی یادته هر چی میگفتم فراموش میکنی اصرار به ادامه ی اون زندگی داشتی چقدر میگفتم شوهرت پشیمون میشه دیدی گفتم خوشبخت میشی بخ ا انقدر برات خوشحالم انگار خواهرم خوشبخت شده 

با خدا باش پادشاهی کن...بی خدا باش هر چه خواهی کن

یادمه حتی خواهرت رو واسطه کرده بودی ولی اون آشغال فکر میکرد کیه اون خدای بالا سر میدونست تو اصلا مقصر نیستی بخاطر همین خوشبختت کرد خدا نمیخواست تو برگردی به اون زندگی جهنمی اون میدونست صلاحت توی طلاقه ولی تو اصرار به موندن میکردی یادمه میگفتی حتی اگه صلاحم طلاقه من نمیخوام این صلاحو دیدی حالا فراموش کردی همش میگفتی نمیتونم

سلام عزیزم خوبی؟میشه جوابم رو بدی امشب با خوندن تاپیکات خییییلی گریه کردم من همونم که یه مدت توی تلگ ...

سلام مامان پرهام دوست داشتنی ای جانم عزیزم خیلی وقت بود نبودی مگه میشه تو رو یادم نیاد جانم تو عزیزمی 

قربونت برم عزیزم هیچوقت اون محبت هاتو دلداری و لطفت رو فراموش نمیکنم تو اون دوره چقدر حالم بد بود 

خدا روشکر خیلی چیزا تغییر کرد من جدا شدم اون خواست برگردم موقع عقدم خودش واسطه شده بود گفته بود حالم بده و اینا

اما من ی ازدواج موفق با ی آقا پسر خوب و با خونواده داشتم    تمام گذشته رو یادم رفته باور میکنی؟! اینا همه لطف خداونده به بنده هاش 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
البته ببخشید گذشته رو یادآوری کردم ولی خواستم بگم خودمون رو به دست تقدیر بسپاریم  هر چی خدا برا ...

نه بابا عزیزم اتفاقا خوشحال میشم دوستای عزیزم بهم پیام میدن 

آره واقعا یادته چقدر بی تابی کردم 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
نه بابا عزیزم اتفاقا خوشحال میشم دوستای عزیزم بهم پیام میدن  آره واقعا یادته چقدر بی تابی کردم ...

زمان همه چیزو حل میکنه تو صلاحت توی جدایی بود بعضی وقتا خدا یه چیز قشنگ برامون کنار گذاشته که ما خبر نداریم واقعا از ته دلم برات خوشحالم امیدوارم همیشه همینجور حال دلت خوب باشه😘😘😘

الان رفتم پیامامون رو که توی خصوصی به هم دادیم نگاه کردم حکمت خدا رو دیدم که چقدر اون لحظات که تو غصه ی یه ادم بی ارزش رو میخوردی چه اینده ی قشنگی برات در نظر داشته 

الان رفتم پیامامون رو که توی خصوصی به هم دادیم نگاه کردم حکمت خدا رو دیدم که چقدر اون لحظات که تو غصه ی یه ادم بی ارزش رو میخوردی چه اینده ی قشنگی برات در نظر داشته 

الان رفتم پیامامون رو که توی خصوصی به هم دادیم نگاه کردم حکمت خدا رو دیدم که چقدر اون لحظات که تو غص ...

عزیزم چقدر خواهرانه به درد دلم گوش دادی چقدر هوامو داشتی 

چقدر خوشحالم کردی بهم پیام دادی 

آره عزیزم خیلی بیتاب بودم

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
عزیزم چقدر خواهرانه به درد دلم گوش دادی چقدر هوامو داشتی  چقدر خوشحالم کردی بهم پیام دادی  ...

انشالله حال دلت همیشه انقدر خوب باشه که دیگه هیچوقت به فکر گذشته نیوفتی من توی اون شرایط بودم و کاملا ررکت میکردم من به زندگیم برگشتم چون خدا صلاحم رو توی برگشت میدونست ولی صلاح تو توی طلاق بود من با دیدن تاپیکت تصمیم گرفتم که دیگه هیچوقت به زور چیزیو از خدا نخوام و خودم رو بسپرم به سرنوشت