2777
2789
انشالله حال دلت همیشه انقدر خوب باشه که دیگه هیچوقت به فکر گذشته نیوفتی من توی اون شرایط بودم و کامل ...

بله عزیزم همه چی برمیگرده به خواست خدا🤍

برنگشتن من و برگشتن شما

مرررسی دوست عزیزم چقدر خوشحال شدم که برگشتی و دوباره باهات هم صحبت شدم🥰♥️

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
بله عزیزم همه چی برمیگرده به خواست خدا🤍 برنگشتن من و برگشتن شما مرررسی دوست عزیزم چقدر خوشحال شدم ...

فدات عزیزم 

منم پسر دومم پویان به دنیا اومده و حسابی سرم شلوغه شاید باورت نشه اما رمز  کاربریمو فراموش کرده بودم مدتی بود و فقط بخاطر تو که یهو  یادم افتادی رمزش رو بازیابی کردم 😘🥰

با خدا باش پادشاهی کن...بی خدا باش هر چه خواهی کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات عزیزم  منم پسر دومم پویان به دنیا اومده و حسابی سرم شلوغه شاید باورت نشه اما رمز  کا ...

ای جاااانم مبارک باشه الهی پرهام و پویان چقدر زیبا خداحفظشون کنه 🥰😘

الهییییی عزیزم 🥰🥰من همیشه بفکرت بودم اما پیدات نکردم اصلا دیگه گمم نکنیا 😁😘

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
ای جاااانم مبارک باشه الهی پرهام و پویان چقدر زیبا خداحفظشون کنه 🥰😘 الهییییی عزیزم 🥰🥰من همیشه ب ...

ممنونم عزیزم انشالله در آینده ی نزدیک نی نی هاتو بغل بگیری😘😘😘نه عزیزم من کاربریم چند ساله همینه ولی دیگه زیاد وقت ندارم بیام سایت با بچه ها😍😫

با خدا باش پادشاهی کن...بی خدا باش هر چه خواهی کن

ممنونم عزیزم انشالله در آینده ی نزدیک نی نی هاتو بغل بگیری😘😘😘نه عزیزم من کاربریم چند ساله همینه و ...

قزبونت عزیزم خدا بچه ها تو حفظ کنه

عزیزمی♥️🌺♥️♥️

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
سلام مامان پرهام دوست داشتنی ای جانم عزیزم خیلی وقت بود نبودی مگه میشه تو رو یادم نیاد جانم تو عزیزم ...

ای جووونم چقد خوشحال شدم.منم یه دختری ام که شرایط قبلا تو رو دارم و مشکلاتی که با همسر اولت داشتی دقیقا همونطور

یعنی میشه یه روز منم خوشبخت شم.؟🥲🥲🥺🥺🥺

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌
ای جووونم چقد خوشحال شدم.منم یه دختری ام که شرایط قبلا تو رو دارم و مشکلاتی که با همسر اولت داشتی دق ...

سلام عزیزدلم چند باری خواستم از سایت برم چون دقیقا وقتی با نی نی سایت آشنا شدم که به مشکل برخوردم و ی روز توی گوگل سرچ کردم طلاق سر  از نی نی سایت درآوردم امااااا وقتی یادم میوفته که خودم وقتی تو سایت دنبال کسایی میگشتم که جدا شدن و بعدش خوشبخت شدن پس میتونم امیدی باشم برای ادامه ی راه🌱...

دوس دارم ی تاپیک بزنم از سختی ها و درد هام بنویسم برای هم نوعانم تا به الانم خداروشکر حال خوبی دارم

عزیزدلم کاملا در‌کت میکنم تلاشتو برای زندگیت کن گلم نشد بایست و توکل به خدا کن خوشبخت میشی فقط با خدا باش💕بهترین رو بهت میده 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
سلام عزیزدلم چند باری خواستم از سایت برم چون دقیقا وقتی با نی نی سایت آشنا شدم که به مشکل برخوردم و ...

سلام قشنگ من

دقیقا منم همینکار رو میکنم وقتی زندگی خیلیا رو میبینم که بعد طلاق ، خوشبخت شدن یه امیدی پیدا میکنم

حتما تاپیک بزن عزیزدلم

منم در حال طلاق گرفتنم .مردی که خیلی دوسم داشت خیلی بلاها سرم دراورد عذابم داد اخرش گفت ازت متنفرم.دقیقا عین همسر اولت، چیزایی که نوشته بودی انگار حال من رو بازگو میکرد.الان حال روحی خوبی ندارم .اگه تاپیکامو ببینی متوجه میشی

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌
سلام قشنگ من دقیقا منم همینکار رو میکنم وقتی زندگی خیلیا رو میبینم که بعد طلاق ، خوشبخت شدن یه امید ...

توکل به خدا کن عزیزم

البته من اولی برگشت اما نخواستمش تو هم اینطور میشی

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏