2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 26 پست
خوب متاسفانه هر سری اومدم پول جمع کنم یه چیزی بخرم ارزش پولم کم شده. خودم میدونم برام اونجا بهتره ول ...

اینو دیگه خودتون میدونین بله درسته تنهایی سخته واقعاً 

اینکه پول جمع کنید تو ایرانم سخت تره 

تو نرم افزارای شغل یابی مثل لینک دین مثلا ببینید درامد شغلتون تو کشور مورد نظر چقده و هزینه نرمال اون کشور چقده 

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
اینو دیگه خودتون میدونین بله درسته تنهایی سخته واقعاً  اینکه پول جمع کنید تو ایرانم سخت تره&nb ...

بابت شغل اونجا مشکلی ندارم، شاید درآمدم بیشتر باشه، ولی یکی اینکه توی این سن از لحاظ روانی بهم بریزم گرچه قبلا مستقل زندگی کردم ولی بالاخره کشور خودم بودم، ولی من تنها دارم میرم ، ضمن اینکه روندی که واسه مهاجرت دارم طی میکنم واقعا سخته اصلا فکرشو نمیکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابت شغل اونجا مشکلی ندارم، شاید درآمدم بیشتر باشه، ولی یکی اینکه توی این سن از لحاظ روانی بهم بریزم ...

به هر حال مهاجرت یه اتفاق بزرگیه که هرکسی نمیتونه از پسش بر بیاد مخصوصا تنهایی ما انجامش دادیم ولی خب زن و شوهریم نمیدونم اگه تنها بودم اینکار برام شدنی بود یا نه

از نظر شغلی ک بله باید اونجا ب ی پایداری نسبی برسی تا کارت درامد خوبی داشته باشه از نظر روحی و روانی اگه ادم زیاد احساساتی ای نیستی و فک میکنی میتونی خاطراتی ک اینجا ساختیو فراموش کنی و دلتنگ نشی برو البته کشور مقصد هم مهمه ک چی باشه

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

فکرشم نکن هیچ جا وطن نمیشه میخای بری غربت که چی جهنم  وطن بهتر از بهشت غربت

خب اینم بر میگرده به شخصیت و خیلی فاکتورای دیگه شخص

من خودم اصلا آدم وابسته ای نیستم مثلا چه به شخص چه مکان 

و اینکه راضی هستید در حال حاضر؟

تو ایران وضع خوبی داشتیم ولی الان ۱۰۰٪ از مهاجرتم راضیم فقط چون وابسته ام دلتنگی کشنده اس