2777
2789
عنوان

مهاجرت

279 بازدید | 26 پست

کار نسبتا خوب در ایران داشتن یا مهاجرت و یه کار نسبتا خوب در کشور دیگه ولی بالاخره حداقل سه سال چهار سال زمان میبره به شرایط پایدار اونجا برسی  و اینکه نمیدونم از لطاظ روانی تحمل میکنم، ضمن اینکه ۳۳ سالمه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا خانواده ادتو حفظ کنه چه طوری میتونی دوریشونو تحمل کنی اگه پس فردا براشون اتفاقی افتاد حسرت نمیخوری که دورانیو که میتونستی کنارشون باشی از دست دادی؟

شرایطت که همینجا خوبه چرا بری

مهاجرت یعنی از صفر شروع کردن، تنهایی و بغض شبانه 

ولی اگه از تمام این سدها گذر کنی و به خودت مسلط بشی  خیلی بهتر و بیشتر میتونی پیشرفت کنی

اینکه ببینی فردا با امروزت فرق نداره حتی با ماه های بعد یعنی نداشتن استرس اینکه به عنوان یه شهروند حق داری به خودت میبالی که تصمیم درست گرفتی 

زن و مرد فرق نداره به چشم یه کالای جنسی دیده نمیشی اینا ارزشمنده 

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!

فکرشم نکن

هیچ جا وطن نمیشه

میخای بری غربت که چی

جهنم  وطن بهتر از بهشت غربت

اگه بتونی تو وضعیت منفی ؛ مثبت بمونی برنده ای💪💪و یک جوری تو چشم مشکلات زل بزن و بطرفش برو که مشکلات ازت بترسن  تنها مهارتی که باید تو زندگی یاد بگیری مهارت تسلیم نسدنهوقتی همه میخان شیر باشن تو یک اژدهای لعنتی باش  بلوغ فکری وقتیه که متوجه میشی احترام به عزت نفست مهم تر از عشق هیچ کس به داستان شما اهمیت نمیده مگه اینکه برنده باشی بعضی وقت ها  حتی متوجه نمیشی کاری که خدا برات انجام میده همیشه باید اعتماد به نفست بیشتر از احساساتت باشه هر کس دو چشم داره اما خیچ کس دیدگاه مشابهی نداره تو دنیایی که پر کپه تو یک نسخه اصلی باش
بله ولی استرس زیاد چه شغلی و چه توی کشور ، باعث میشه واقعا اصلا این درآمد به چشم نیاد

استرس نداشته باش

توام مثل این چند میلیون آدم دیگه ک ایرانن و دارن زندگی میکنن و خیلیاشون موفقن

هم زبونتن هم فرهنگتن خانوادت پیشتن

اگه اونجا یه شرایط ۱۰۰ در ۱۰۰ بهتر داری می ارزه ک بری اگه نه ک نه...این نظر منه

وقتی تو بحث جوابتو نمیدم ینی دایورتی رو چپ ترین قسمت بدنم😁😗
استرس نداشته باش توام مثل این چند میلیون آدم دیگه ک ایرانن و دارن زندگی میکنن و خیلیاشون موفقن هم ...

شرایط بهتری ولی سختی که به وضعیت پایدار برسم خیلی زیاده، خسته شدم وسط راه

مهاجرت یعنی از صفر شروع کردن، تنهایی و بغض شبانه  ولی اگه از تمام این سدها گذر کنی و به خودت م ...

منظورم از فردا با امروزت فرق نداره منظورم تورم بود

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
منظورم از فردا با امروزت فرق نداره منظورم تورم بود

خوب متاسفانه هر سری اومدم پول جمع کنم یه چیزی بخرم ارزش پولم کم شده. خودم میدونم برام اونجا بهتره ولی میترسی از لحاظ روحی و روانی کم بیارم، با اینکه تا سه سال پیش به مدت ده سال مستقل در استان دیگه دور از خانواده زندگی میکردم و شاید سالی یکبار اونا رو میدیدم